Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9049) Rick4 válasza Intelligencs (#9046) üzenetére


Rick4
félisten

Akkor elmondom, én hogy látom:
Ha valaki synology nast akar venni, akkor vegyen azt, úgy gondolom, mikor erre korlátozódott egy kérdés, és a megfelelően megírt mondatok sejtettek bizonyos szintű alapos felkészültséget a témában, akkor gyakorlatilag csak arra válaszoltam, amit kérdeztek, azzal nincs baj, ha valaki tudja, mit akar, és csak pár apróságra kérdez rá.
Akinél van alternatíva, mert kellene neki más funkció, erősebb hardver, de nincs reális alternatíva, esetleg kevésbé hozzáértő, és egy 50-60K-s kiadással megvenne egy számára fontos funkciót nem ismerő készüléket, ( csak egy ami sok készülékben ma sincs, transzkódolás) ott nyilvánvaló, hogy nem az a helyes válasz, hogy igen, vegyed, gondolom jogos, ha az ismereteimnek megfelelő választ adom, és ha az igazság fáj, az nem nekem fáj. Biztosan jó önigazolás lenne, ha az xpenology nem is létezne, de sajnos létezik, letagadni kár lenne.
Aki meg az otthoni nast venné, ráadásul egy a fő feladatra csak részben alkalmas, ismert hibával küzdő synology rendszerrel, és az 5-10 felhasználóhoz épp necces hardverrel, ott engedd meg, hogy némi rálátással megpróbáljak olyat ajánlani, ami neki használhatóbb, jó tanács lett volna, ha nem fogadja el, az meg már nem az én bajom...
Azért, mert ez a synology topic, miért ne lehetne tudni arról, hogy létezik másmilyen, neadj isten a saját igényeinek jobban megfelelő készülék, vagy akár összerakható gép? Titok? Szerintem nem. Ugyanígy létezik freenas, openmediavault, stb stb, amik bizonyos célra jobbak, mint a synology, ha tetszik, ha nem, ez van.
Ha az ittlétem abban a formában történne, hogy minden kérdésre csak az "épített nas és az xpenology" a válasz, akkor tényleg kijelenthető, hogy térítő jellegű a stílusom, de szerintem sem itt, sem máshol nincs szó ilyenről, épp csak annyi van, hogy az ismereteim erre is kiterjednek, és ez egy olyan topic, ahol ezekről beszélgetünk, miért ne említhetném meg az arra érdemes kérdezőnek, hogy bizony van ilyen opció is?
Ha visszakanyarodunk a hozzászólásodat megelőző szituhoz, xpenology szót tőlem egészen biztosan nem olvashattál, alap fájlműveletekről volt szó, ráadásul a kritikus word- excel fájlokról, amire én gondolkodás nélkül az ingyenes nas szoftvereket javasoltam, tehát erre a begyakorolt, szajkózott szöveget, a térítést, az állandó "xpenologyzást" (leginkább azért is, mivel konkrétan az xpenology topicban semmiféle jelenlétem nincs) szerintem kár lenne megpróbálni ráhúzni. ;)

Azt már nem is említem, ha megveszi, mert más azt mondta, hogy vegye, és pont arra nem lesz jó, amire kell, az komoly sikerélmény az ajánlónak, és komoly fejtőrés lesz a vevőnek, ahogy én látom, olyan jól megtámogattátok a döntést, hogy ezzel rendesen beviszitek a málnásba, de persze van egy pont, ahonnan nem akarom megmagyarázni, amit írtam, miért írtam, hiszen van, aki itt nagyon okosnak hiszi magát, nos legyen, csinálja. :D

Persze lehet, hogy csak a monitorod csereérett, mert azon nem így látszik a hozzászólásom, de az enyémen ilyen, én ma cseréltem monitort, ezen minden pont olyan, int a tegnapin, szóval nem itt lesz a gond.. ;)

UNAS webshop szövegek feltöltéséhez, képi- tartalmi külalak formázáshoz keresek hozzáértő szakembert.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.