Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8010) Multibit válasza eric.cartman (#8006) üzenetére


Multibit
veterán

Nem vagyok Windows expert, tehát nem tudok megoldást a problémádra. Csak jelzem, hogy nálam is vannak furcsaságok (bár lehet, hogy ezek nem furcsaságok, csak ismerethiányból fakadó user errorok).
Lányom asztali gépén, ha Win intézőből definiálok egy meghajtót (NAS megoszott mappához), TC-ben nem látom. Ha TC-ben definiálom, Win intézőből nem látom. Lehet, hogy a Win 7 Home Premium sajátossága. Egyébként a laposomom Win 7 Professional 64 bit oprendszer van, ott nincs ilyen "nem látom" probláma, mindegy, hogy honnan kreálom a meghajtót.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.