Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64023) blakey válasza Delfi (#64022) üzenetére


blakey
titán

Mint írtam, mindkettőt használom. Beállítási hibák sokasága okozza nálad ezeket a hibákat.Vannak hibák a Plexnél és az Embynél is de azok pont nem ezek.
Kapásból a Plex alkalmazás nem működik normálisan az LG-n, de ez megkerülhető a webes felülettel. - nem, nem webes felülettel kerülhető meg azzal még sz@rabb az egész, Xplay-el lehet megoldani a jobb lejátszást. De ez is webOS és készülék függő, hogy éppen hol hibás a Plex kliens.
A könyvtárak befrissítését nem csinálja meg automatikusan, de hajlandó vagyok elhinni, hogy én nem tudom konfigurálni, csak éppen ha ez így van, akkor nem sok jót jelent egy átlag felhasználóra. :) - beállítási hiba, automatikusan csinálja és a változás után néhány másodperccel már felületen is minden frissül.
De ismét leírnám, lehet használni, ha megküzdöttél a Plexel, hogy lássa a filmet, utána már a lejátszás tényleg megy. :)- menj a Plex topikba ha ennyire nem ismered a Plex-et, mert nagyon küzdeni sem kell, de mielőtt belevág az ember érdemes kipróbálni, tesztelgetni, utána olvasni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.