Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59042) gyugyo79 válasza Multibit (#59038) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ez nem igaz. Syno leírás
Sorban kezeli + később te is írod, hogy számít a sorrend .... A csatolt képtől ez ráadásul független is mert még ha van is ilyen lehetőség egy utolsónak be rakott mindent tilt nem szabad, hogy bajt okozzon max felesleges ha a cél is az, hogy csak amit engedünk szabállyal az működjön.Ráadásul ha kiveszi és működik ami addig nem számomra inkább azt bizonyítja, hogy ha az nincs ott akkor a Syno az alapból engedi ami nincs tiltva/ nincs rá szabály még a tűzfal bekapcsolásakor is (ha a sorrend lenne fordított, és lentről felfelé nézné akkor meg helyesen feltételezi, hogy ki kellet volna zárnia saját magát is).
A kép amúgy, honnan van ? Mert én nem is tudom mióta nem is láttam ezt a megoldást DSM -ben. A routerükben van de ott is külön LAN/ Router és ipv6 és ipv4 :)

A legújabb 6.2.3-25423 csak virtuálison fut még csak de nálam abban sincs ilyen opció a tűzfalnál pedig direkt ránéztem nem e most rakták be. Vagy kiveri a szemem csak nem látom :)

tamas.nick

Amint illeszkedik egy szabály az végrehajtódik és fentről lefelé kerül végrehajtásra és kell a végére a mindent tilt ha neked sincs olyan opciód amiről Multibit a képet rakta, de semmi képen nem okozhat gondot. Ha valami nem megy akkor nem jó az előtte lévő engedélyező szabályban. Amikor jól működik. De tesztnek ugye tudsz berakni egy mindenhonnan engedsz mindent elé és máris lehet tesztelni, hogy sorban és jól kezelődnek e a szabályok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.