Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55048) Essejó válasza #80977664 (#55039) üzenetére


Essejó
veterán

Hát nézd barátocskám! Bár ezt a megszólítást vedd erősen költői túlzásnak! Mégsem kezdhetem azzal, hogy: Na idefigyelj Baromarc.
Itt vagy nekünk TE, az új Novüje Szatrudnyik, az igazi Ali Ben Slapaj, aki "szerencsénkre" Mindenhez is ért! És mindenről, mindenkinek megmondod a tutit. Azért ugye nincs harag, ha nem tekintem Isteni Kinyilatkoztatásnak, és egyetemes tudásnak azt ami folyik belőled? Veled ellentétben én nem értek mindenhez. Mondjuk 1x nekiálltam megszámolni, hogy mi mindenhez értek, vagy legalább is van némi fogalmam róla. Én például mindig tanulok a hibáimból, ezért bármikor meg tudom őket ismételni.
Mégis ki vagy te, hogy mondjuk az Asus support tanácsával szemben akik azt le merik írni, hogy az ovpn configot nyugodtan küldjük el emailben a telefonra. Megmondom, nekem úgy a 27.-ik senki.
Megkérlek a továbbiakban ne vedd figyelembe ha írok, nem neked szól!
Bocsi Mindenki más!

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.