Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52033) blountex válasza jozsi252 (#52032) üzenetére


blountex
senior tag

Köszi és bár érdekes jelenség van nálam, este vagy holnap még foglalkozok vele.
Jelenlegi állás szerint a következő:
A find.synology.com-on a háózaton belül egyes készülék megtalálja másik meg nem és ha Connect-ra kattintok mint az alábi képen is van akkor ip cím hiba.
Az ott kiírt ip címet beírva 5000,5001 porttal sem jó.
A routernél a MAC címet sem látom a csatlakoztatott eszközöknél de a LAN setupban sem ahol "Use Router as DHCP Server" címeket lehet hozzáadni:

Itt a synologyi

Tehát bejelentkezni nem tudok a főképernyőre és a Tv-n keresztül sem érem el a hálózatot ott ip címre hivatkozik.

Azonban betudok lépni az asztali pc-n a hálózaton belül \\DISKSTATION és tudok rá fel/le tölteni dolgokat ami jó hír. Épp olvastam az összefoglalóban hogy a fontos dolgokat érdemes egy offline tárolón is tartani, most épp ez a menet zajlik, utána foglalkozok azzal hogy miért nem érem el a login képernyőt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.