Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45351) Dolphine válasza felho001 (#45349) üzenetére


Dolphine
addikt

:R

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#45352) dmc


dmc
aktív tag

Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne van egy 218play em .Ezen telepítve van a phpmyadmin azt szeretném elérni egy programmal.Beírom a a NAS IP címét meg mindent ami kell de nem tud hozzá csatlakozni.A ruterben csináltam átirányítást meg minden de nem érem el sehogy se.Erre van valami megoldás hogy eltudjam érni a phpmyadmint?

Előre is köszönöm ha valaki már csinált ilyet és tud segíteni.

(#45353) gyugyo79 válasza dmc (#45352) üzenetére


gyugyo79
addikt

A phpmyadmin az egy webes php -ban írt adatbázis kezelő. Böngésző miért nem jó az eléréséhez ?
Vagy rosszul írtad és az adatbázis szeretnéd elérni a mariadb -t ?

[ Szerkesztve ]

(#45354) dmc válasza gyugyo79 (#45353) üzenetére


dmc
aktív tag

Adva van egy program amihez kell egy adatbázis.A phpmyadmin-ba megcsinálom az adatbázist és mikor a programba beírom az adatokat a programba felhasználónév , jelszó , IP cím , adatbázisnév. Mikor rányomok hogy tesztelje az elérést azt adja vissza hogy nem éri el az adatbázist.
Nem jövök rá miért nem :(

(#45355) gyugyo79 válasza dmc (#45354) üzenetére


gyugyo79
addikt

A portnak azt a portot adod meg amit az adatbázis eléréshez kell ? Elindítod azt a Maria DB -t amibe létrehoztad az adatbázist és kiírja:

[ Szerkesztve ]

(#45356) dmc válasza gyugyo79 (#45355) üzenetére


dmc
aktív tag

Igen a port az az és megpróbáltam a phpmyadmin portját is ( 3306 ) os at is.

(#45357) gyugyo79 válasza dmc (#45356) üzenetére


gyugyo79
addikt

Az a baj, hogy továbbra se érted, hogy a phpmyadmin az nem az adatbázis alkalmazás csak egy kezelő!
Van a NAS -on 2 lehetőség Maria DB telepítésre
Maria DB 5 és Maria DB 10 az 5 figyel a 3306 porton a 10 meg a 3307 -en

Az meg, hogy nem éred el sok minden miatt lehet. De nehéz egy olyannak ezt elmondani aki nem is ért hozzá.
Nekem az első tippem az, hogy az adott felhasználónak akivel el szeretnéd érni nincs is joga csak localhost -on át elérni az adatbázist.

[ Szerkesztve ]

(#45358) dmc válasza gyugyo79 (#45357) üzenetére


dmc
aktív tag

Akkor egy adatbázist hol hozol létre?
Az adatbázis nevet hol írod be?
Azt tudom hogy a 2 között van különbség.

(#45359) bozsozso


bozsozso
őstag

Sziasztok,

Igaz plex de ide is linkelem hátha van valakinek javaslata mivel dsm frissítés után nem tudok filmet lejátszani.

Erre frissítettem: DSM 6.2.1-23824

(#45360) gyugyo79 válasza dmc (#45358) üzenetére


gyugyo79
addikt

Milyen adatbázist? SQL ?
Postgresql, Mariadb vagy mit ?
Mariadb
Consolon pld.:
/usr/local/mariadb10/bin/mysql -u root -p
mysql> create database [adatbazisnev];
Postgres
>postgres -U root
>\h (mik a lehetőségek) -

Nyilván lehet létrehozni phpmyadminal is DE az csak egy SQL kezelő alkalmazás DE nem az adatbázis szerver! A phpmyadmin az localhoston át éri el a MariaDB -t.

[ Szerkesztve ]

(#45361) gyugyo79 válasza bozsozso (#45359) üzenetére


gyugyo79
addikt

Próbának szedd le a PLEX -től a media szervert.
Utána telepítsd azt.
NAS frissítéssel elveszthet jogokat a PLEX, ezt ilyenkor megint vissza rakja és csak frissül 0 kockázat. Lehet nem ez az oka de ezzel kizársz 1-et.

[ Szerkesztve ]

(#45362) felho001 válasza rjg (#45350) üzenetére


felho001
tag

Szia én berakom ide szívesen de ömlesztve lesz ugyanis nem én vagyok ebben a guru hanem Madwe de sikeresen megcsináltam én is az utasítások alapján. vegyétek figyelembe hogy ez privátba ment így a beszélgetésből másoltam ki.

Lépésekben ezek a teendők nagyvonalakban:
1. Synocommunity-s repot felveszed a package centerben
2. Sonarrt (meg az ahoz kellő monot amit magától telepít) felteszed
3. A sonarrt megnyitva a 8989es porton a system - updates fülön frissíted
4. A settings - profiles fült szerkeszted igényednek megfelelően (gyárilag jó, én annyit szoktam mókolni h 1080pbe felveszem a 4ksokat is opciónak
5. Qualityn is fel szoktam húzni a csúszkát maxra 1080p esetén
6. Indexernél Rarbg-t felveszem, minden defaulton jó, nem kell piszkálni
7. Download clientnél download station, adok neki egy nevet, hoszt maradhat a 127es localhoston, portod a dsm portja (default 5000 ugye, de célszerű dsmben eleve elmozgatni) illetve ha ssl-t akarsz majd alul bepipálni s van certed, akkor a https portja kell a dsmnek ide) username password megadása, többi kihagyása, majd testelhető, ha ok menthető
8.General fülön alul be szoktam pipálni, h auto updateeljen.
Ekkor már használatra kész a sonarr, jöhet a sorozatok felvétele, kezdjük a meglévőkkel:
Series gomb fent, majd add series, import existing series from disk, pathnál kék mappa ikon, majd megadod a tv shows gyökér elérését. Leokézva agyal rajta, majd feldobja a sorozatokat amiket felismer. Alap esetben beállítások szerint ugye monitor futue miatt csak a mostantól kijövő részeket akarja keresni, profile h milyen minőségben keresse neked a részeket, profile nem tudom mi :D + gombbal felveheted őket.
Kicsit a már felvett sorozatok menedzseléséről:
Adott sorozatra rábökve látod majd a seasonjeit s azon belül a részeit. Bal oldalt a zászló azt jelenti, figyeli e azokat a részeket. Ha fekete, amint kijön le fogja tölteni, az átlátszóak nem érdeklik. Ha vmi mégis kéne, rákattintva felveheted a figyelt torrentek közé, s ha megtalálja letölti neked.
Jobb oldalt a státusznál az óra azt jelenti még nem jött ki de majd leszedem, vmilyen 1080p 720ps tag azt jelenti megtalálható a hddden, felkiáltójel pedig azt, h nincs a lemezeden sehol sonarr szerint. Nagyítóval magától megpróbálja neked leszedni, emberfejjel pedig manuálisan láthatod a rarbg által kiköpött torrenteket. Ott jobb oldalt kiírja, miért nem akarja magától leszedni (pl 1080p a megadott kritériumod de csak 720ps az adott torrent, vagy pl beégetett koreai feliratokat taretalmaz ezért nem szedi le auto.)
Calendarnál fent láthatod a múlt s jövőbeli megjelenéseket, ezt egyébként get ical link - url alapján pl google calendarodba is tudod integrálni.
ncoreos figurát kikeresem, privátban beszélgettünk uh hamar meglesz sztem...
A torrent seed természetesen nem törik meg, hiszen a syno shadowcopykat használ :) S a torrent feladatok között is látni fogod, attól függetlenül, hogy áthelyezte már a torrentet.
https://prohardver.hu/tag/eszge100.html?cpt_code=05ca2ce0dc9433ce neki sikerült ncore-al összehozni, de mindjárt idekopizom h mit írt róla, hátha elég neked annyi
Korai volt az öröm :(
Mono nálam is ette a procit, nem tudom, később mi lesz vele, viszont újraindítás után nem indul el a Jackett, rányomok a Run-ra kicsit tölt, majd Stopped az eredmény, és a keresés sem működik Sonarrban (All indexers are unavailable due to failures).
Viszont amíg ment így állítottam be:
Először telepítettem a Jackett-et, beta verzio van fent Synocommunity-n, itt megkerestem az nCore-t, megadtam a felhasználónév jelszót, teszteltem, elsőre csatlakozott. Sonarr-ban, először appon belül frissítettem, majd hozzáadtam a Download Station, aztán pedig Settings > Indexers > Torznab Customs >
Name: nCore, URL-hez bemásoltam a Jackettben kapott URL-t, API-t pedig a Jackett jobb felső sarkából. Ezután nyomtam egy Test gombot itt is, minden okés volt, és kezdhettem is a keresést.
Nálam volt még olyan is, hogy a megosztott mappámból nem tudtam tallózni fájlokat, amit a File Stationben orvosoltam, bepipáltam a sc-medianak adtam Read/Write jogosultságot, és bepipáltam az almappákra érvényességet is, ezután már ez is működött, és így hozzá tudtam adni a meglévő sorozat részeket is.
MAJD:
jackett-et újratelepítve megint megy minden, Sonarr-ban át kell írni az indexer API-ját
a serieseknél felvett sorozatokat keresi, ha felveszed kiválaszthatod h minden rész kell, vagy pl csak a mától kiadott részek kellenek vagy a hiányzóak. Ha egy adott sorozatra mész amit már felvettél, ott láthatod a sötét zászkókból h mit akar leszedni meg ezt állítgatni.
Azonban miután felvetted s pl van is olyan sorozat amihez visszafele bejelöltél letöltendő részeket, magától nem fog instant elindulni, kell neki kis idő, mert nem másodpercenként ellenőrzi a jobokat, hanem pár percenként. ha turelmetlen vagy jobb oldalt az automatic searchcel elindíthatod a keresést rögtön.
itt pl bemutatja.
Ugye a már meglévő sorozataidat be tudod könnyen importálni hozzáadni, nem kell külön végigkeresni, hanem az add existing gombot megnyomva majd a sorozatos mappád kiválasztva a listából gyorsan fel tudod venni a meglevő sorozataid.
"Igen ezekre rájöttem amit nem értek hogy pl rákeresek a mi kis falunk sorozatra ami fent van ncore-on és bithumen-en is akkor azt írja nem talált semmit pedig elvileg az ncore és a bithumen is hozzá van adva. ez vajon miért nem megy?
Felhő
Madwe privát üzenete felho001 számára ÚjVálasz★ Törlés2018-02-28 20:56:27
Madwe
(PH! kedvence)
jacket-tel felvetted indexerre? amugy az van, hogy gyakran angolul teszik fel a magyarokat pl az aranyélet the golden lifeként szedhető ncoreról így.
Azért mert a https://www.thetvdb.com/ adatbázisát használja. Keress rá itt magyarul, pl a mi kis falunkra ad 3 találatot, s innen szedd ki a show id-t. A 3.nál látszik fan art is, ezért azt nézem, annak az idja 323256
Utána amikor sonarrban fel akarod venni, akkor a tvdb: ot kell elé írnod. Azaz a tvdb:323256-ra keresve ki is jön, Our Little Village, rtl klub taggel.
Azaz lehet gyorsabb ha angolul keresel rá címére, hátha kiadja, de ha nem, ahogy fentebb írtam tuti menni fog :D"
https://www.youtube.com/watch?v=5wOe8j-7HiU
A DS beállításainál figyelj arra hogy add meg a mappa elérési útját hogy hová mentsen és az apikat is pontosan másold át ha megvan akkor már látni fogod hogy olyan egyszerű mint a faék.
Felhő

Felhő

(#45363) bozsozso válasza gyugyo79 (#45361) üzenetére


bozsozso
őstag

Most plex felhasználónak admin jogot adva megy.

(#45364) gyugyo79 válasza dmc (#45358) üzenetére


gyugyo79
addikt

Itt egy video amikor készült még nem volt csak egy fajta MariaDB (3306 porton ami most 5 néven fut) de ez a része lényegtelen, ha végig nézed akkor látod, hogy 1 lépésben létrehoz egy felhasználót akinek van joga bármilyen gépről csatlakozni és bármit csinálni.
Mivel joga is van táblát létrehozni azt már megcsinálja utána a program a videóban az XBMC ...

(#45365) gyugyo79 válasza bozsozso (#45363) üzenetére


gyugyo79
addikt

Alapból a telepítője (amikor 0-ról megy) berakja az administrators groupba .
De én ki szoktam venni ezt utána és csak a PLEX felhasználónak adok utána olvasás jogot a könyvtárakra amivel használom. Ha azt szeretnéd, hogy lehessen PLEX -ből is törölni akkor mehet írás/olvasás jog.

[ Szerkesztve ]

(#45366) bozsozso válasza bozsozso (#45363) üzenetére


bozsozso
őstag

Admin jog nélkül is megoldottam. Amit nem találok egyelőre, hogy hol tudom azt megadni, hogy az adott felhasználó vagy felhasználócsoport melyik mappákat érje el? Most létrehzotam egy külön felhasználó csoportot amit hozzáadtam a plex felhasználóhoz, de az a baj, hogy nem csak a filmek mappát tudja írni olvasni hanem egy mappában lévő össze mappát. Bár most gondolkozom szerintem a plex-nek a filmek mappához elég olvasási jog is a plex-hez kell írás/olvasás.

(#45367) Csabroncka


Csabroncka
addikt

Mailplus esetén (és úgy általában az azonnali frissítést) senkinek nem javaslom, már harmadjára fordul elő, hogy napközben leveszik a frissítést az alkalmazásról (gondolom valami galiba miatt) adjunk mindig a frissítések kifutásának kb 1 hetet, főleg olyan esetekben, amikor a rendelkezésre állás rendkívül fontos!

"in medias res"

(#45368) gyugyo79 válasza bozsozso (#45366) üzenetére


gyugyo79
addikt

Persze, hogy nem kell admin jog csak a DSM frissítésig szerintem bent volt neked is a csoportba és a boldog tudatlanság volt a részedről ez ügyben + mindent elért ezért a csoport jog miatt. (Ezért írtam, hogy én minden frissítés után meg is nézem, hogy vissza rakta e magát mert van, hogy igen és kiveszem)
Csak a plex mappára kell írás/olvasás. A többire csak ha a felületéről akarsz törölni akkor kell írás (én éppen ezért nem is adok neki mert bár ez állítható a beállításaiban is, jobb ha hibázni se tud)
A al mappa jogokat pld.: File Station jobb klikk tulajdonságok engedély, haladó, örökölt kizárás utána meg azt adsz hozzá akit akarsz és úgy ahogy akarsz....

[ Szerkesztve ]

(#45369) Borisz76


Borisz76
veterán

Én is erre : DSM 6.2.1-23824 frissítettem.

Jelenség pedig a következő volt : ( Androidos tableten és telefonon is ! )

DS Get indítás és bejelentkezés QuickConnect-el.

A DS2415+ simán beengedett.
A DS918+ hálózati problémával kivágott.

Összehasonlítottam a QC beállításokat !
A DS918+ valami olyan szöveget írt ki , hogy a QC azonosító le van tiltva !

Megijedtem :D

Kikapcsoltam a szolgáltatást : kivettem a pipát a QC engedély mellől.

Alkalmaztam az "alkalmaz" gomb segítségével :D

Ezt követően újból engedélyeztem a QC-et !
Majd alkalmaz....

és most is megy. Kipróbáltam a tableten és a telón is.

Érdekes jelenség volt de szerencsére egyszerűen meg is oldódott !

Mod :

Kicsit megkésve de beraktam az összefoglalóba Protezis leírását.

:R Köszönet érte !

[ Szerkesztve ]

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#45370) WaterWave válasza felho001 (#45349) üzenetére


WaterWave
veterán

Nekem is jöhetne... ezeket lehetne publikálni

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#45371) bozsozso válasza gyugyo79 (#45368) üzenetére


bozsozso
őstag

Köszönöm a segítséget.

(#45372) Borisz76


Borisz76
veterán

Jelenleg ez van : 250 / 75 csomag, Telekom , Optika.

Holnap tervezem a váltást : 1000 / 1000 csomagra.
Lövök majd 1-2 képet, hogy hogyan muzsikálnak a NAS-ok ilyen sebességelérés mellett.

[ Szerkesztve ]

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#45373) rjg válasza felho001 (#45362) üzenetére


rjg
őstag

Köszönöm szépen! ;-)

MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

(#45374) felho001 válasza Borisz76 (#45372) üzenetére


felho001
tag

nálam 1000/1000 van. ezt a speed tesztet közvetlen a nason mérted? ha igen akkor érdekelne hogy hogyan. köszi.

Felhő

(#45375) Borisz76 válasza felho001 (#45374) üzenetére


Borisz76
veterán

Nem a NAS-on mértem hanem az asztali gépemen.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#45376) claire78 válasza Dolphine (#45334) üzenetére


claire78
senior tag

Nem értem, az egy szűrő. :)

(#45377) claire78 válasza claire78 (#45331) üzenetére


claire78
senior tag

Valakinek ezzel tapasztalat? Köszi.

(#45378) kraftxld válasza HeavyToys (#45340) üzenetére


kraftxld
nagyúr

A fő mappára olvasási jogosultságot adsz mindenkinek, majd az almappákon kilövöd az öröklődést, és kézzel megadod, hogy melyik almappán kinek milyen joga van.
Én így csináltam meg, aztán teljesen jól működik.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#45379) fulton


fulton
addikt

Sziasztok

Valahogy bekerült egy kép ami a nas-on volt háttérnek. Hogy tudom én vissza állítani az origi nasos kék hátteret?

(#45380) kgymac válasza claire78 (#45377) üzenetére


kgymac
őstag

Tapasztalat nincs, csak pár post alapján a topicból (ill. xpenology topicból), zömében adatmentés ill. 6.2 automatikus frissítés visszaállítása postokból.
Linux alatt, a kötettől függően igyen, látható lesz, ha felcsatolod a rendszer alá. A csatolt mappában fogod látni a kötet gyökerétől.
Basic kötet, ext4 esetén extra progik nélkül is látható lesz. Raid vagy Btrfs esetén extra csomagokat is kell telepíteni (mdadm, btrfs-tools).
Szerintem jobban jársz egy xpeno telepítésével egy pc-re, (azonos dsm verzióhoz való xpeno bootloaderrel,) költöztetés után az eredeti megosztásokkal látod a hálózatban, használata a szokásos módon. Ehhez persze egy plusz gép és egy pendrive is kell.

(#45381) dmc válasza gyugyo79 (#45364) üzenetére


dmc
aktív tag

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a videót!! Jogosultság hiba és ez által user hiba is! Így már megy tökéletesen!

(#45382) Multibit válasza claire78 (#45377) üzenetére


Multibit
veterán

Saját tapasztalat: USB-s dokkolóban a NAS-hoz kapcsolva, tudta olvasni a NAS a korábban benne használt lemezt (DS116, DSM 6.2).

(#45383) gyugyo79 válasza fulton (#45379) üzenetére


gyugyo79
addikt

Fejecske ikon jobbra fent ->Egyéni-> Asztal

(#45384) Elemental válasza claire78 (#45331) üzenetére


Elemental
addikt

Mostanában cseréltem hdd-t, kivettem a régit, külső rackbe tettem, rádugtam a nas usb porrjára, és nem tudta olvasni.

(#45385) HeavyToys válasza kraftxld (#45378) üzenetére


HeavyToys
senior tag

Köszönöm!

Közben én is ezt kísérleteztem ki, már így működik! :)

(#45386) felho001 válasza Borisz76 (#45375) üzenetére


felho001
tag

Nálam ilyen az 1000/1000 kábelen és wifin.

Felhő

(#45387) Dolphine válasza felho001 (#45386) üzenetére


Dolphine
addikt

Hol vagy helyileg? Ez szép eredmény! :Y
Nekem is 1000/1000 hálózatom van, de nem ilyen gyors! :DDD
Közvetlen az ONT-re csatlakozol, vagy saját routeren keresztül?

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#45388) felho001 válasza Dolphine (#45387) üzenetére


felho001
tag

Telekom eszköz csak router módban van és a synology rc2600 tárcsáz be abból jön a delej, újpesten vagyok egyébként.

Felhő

(#45389) WaterWave


WaterWave
veterán

Egy kérdés:

Ha nekem van egy https://akarmi.synology.me:52001/vs/sharing/aNdH webcimem ami videostation és természetesen működik, minden rendben vele.
Meg lehet oldani, hogyha lecsapom róla a https:// részt, akkor is bejöjjön a lap?
Mert ilyen esetben megkapom a 400 the plain http request lapot "The plain HTTP request was sent to HTTPS port" szöveggel...

Köszi

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#45390) gyugyo79 válasza WaterWave (#45389) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ha nem kapcsoltad be a http -https átirányítást akkor igen (Vezérlőpult->Hálózat ->DSM beállítások).
Annyi, hogy ki kell engedned a http portot is (portforward a routeren) ami alapból az 5000 de a példád miatt én is átrakottnak veszem mégpedig az 52000 -es portra.
ebben az esetben így néz ki a hivatkozás:

http://akarmi.synology.me:52000/vs/sharing/aNdH

[ Szerkesztve ]

(#45391) Dolphine válasza felho001 (#45388) üzenetére


Dolphine
addikt

Nálam egy Rt1900ac router van és vidéken vagyok :DDD

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#45392) WaterWave válasza gyugyo79 (#45390) üzenetére


WaterWave
veterán

De nem érted mit akarok...

https:// el bejön... de ha http:// rakok nem jön be, beadja a 400 http request...
Meg lehet oldani, hogyha lehagyom a cimről a https-t és a http-t akkor bejöjjön a lap?

Vezérlőpult - hálózat - http kapcsolatok automatius átirányításánál pipám van

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#45393) dmc válasza WaterWave (#45392) üzenetére


dmc
aktív tag

A port is át van irányítva a ruterbe az 5000 port?

(#45394) WaterWave válasza dmc (#45393) üzenetére


WaterWave
veterán

Az nincs... 52001 van forwardolva.. mire rakjam az 5000et? Vagy csak externall és internal portot rakjam routerbe 5000-re?

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#45395) dmc válasza WaterWave (#45394) üzenetére


dmc
aktív tag

Nálam úgy van hogy kívülről 50001 es port van az 5000 resre a 50100 meg az 5001 re.

(#45396) WaterWave válasza dmc (#45395) üzenetére


WaterWave
veterán

DSM beállításokban:

Http: 5000
Https: 52001

http kapcsolatok automatikus átirányítás https-re pipa

Router:

external és internal 52001
external és internal 5000

Hogyan tovább?

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#45397) claire78 válasza Multibit (#45382) üzenetére


claire78
senior tag

Köszönöm. :R
Már csak azt kéne tudni, hogy ezek a Sharkoon dolkkolók tudják-e a 8TB lemezeket kezelni. :F

(#45398) dmc válasza WaterWave (#45396) üzenetére


dmc
aktív tag

http://ip cím:50001 --> 5000
https://ip cím:50100 --> 5001
nálam így van beállítva és működik

(#45399) WaterWave válasza dmc (#45398) üzenetére


WaterWave
veterán

nálam is működik...
de kérdésem annyi, hogyha elhagyom a http-t vagy a https-t a címből... akarmi.synology.me/shared/kutyapocs akkor a lapot be lehet hozni vagy mindenképp kell hozzá az előtag?

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#45400) dmc válasza WaterWave (#45399) üzenetére


dmc
aktív tag

szerintem igen be kell hoznia

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.