Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43010) gyugyo79 válasza hackeeeee (#43004) üzenetére


gyugyo79
addikt

A HB tudtommal kivehetetlenül oda rakja a komplett beállításokat is legalábbis én még olyat nem láttam, hogy az kivehető lett volna mint lehetőség, ami mentésnél kb lényegtelen, de ha nagyszülőknek adnál így képeket, felvételeket amikor látogatóba jönnek meg jobb az ha tényleg csak a lényeg van ott több szempontból is.

De abban igazad van, hogy a HB -be mentésre kb. csak az nem beállítható, hogy az USB -s eszköz rádugása indítsa a másolást, vagyis lehet van ilyen csak én nem láttam meg. Viszont azt rosszul írtam és beállítható, hogy egy az egybe megegyező mappa struktúra legyen ott (egy kis plusz tartalommal).

Mondjuk én HB is csak hálózaton át használtam eddig.

USB másolásra egy helyen volt szükség de ott 2 eszköz van váltogatva és akkor még ez az usb copy nem is volt ezért feladat időzítő futtatja a megfelelő scriptet mert ugye usbshare1 - 2 -t tartalmazónak kell lefutni váltakozva.

Mondjuk pld. ezt a USB copy -ba se tudom, hogy kezelődik le ez. Mert ha az usbshare<változó> miatt minden eszközhöz saját profil kell már az is korlátozni tudja a használatát erősen mert a kezdeti példánál maradva nagyszülőkből is min. 2 van jó esetben és ha másolás csak az usbshare1 -re indul el akkor kb amikor egy másik eszköz van rádugva kicsit se leszünk előrébb :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.