Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43008) katvik


katvik
újonc

Sziasztok!

A kérdésemre nem találtam sehol témát, ezért próbálkozom itt - remélem valaki tud segíteni....

A kérdésem, hogy egyszerűen nem tudom elérni, hogy a synology 415+ MailPlus szerverem levelet tudjon fogadni. Van egy saját domain nevem, hívjuk domainname.com-nAk. Az "A" record a domain név DDNS-ére mutat. Az MX-nek beállítottam a dynu mail szervereit (lásd alább!)
Küldeni tudok, fogadni nem. Nincs fix IP címem, így kifelé beálítottam a Digi-t a 25-ös porton SMTP relay-ként. Tökéletesen működik.
Mivel a 25-ös port alapban tiltva van és egyelőre nem szántam rá magam a fix IP címmel járó plusz ktg-ekre, előfizettem a dynu.com-nál mail reflektor szolgáltatásra (email forwarding), ami szépen továbbítja a levelező szerveremre a beérkező leveleket. Erre a 26-os port van beállítva (amit megnyitottam és a port forwarding is ok). Elvileg tökéletesen működik, mert amikor egy ellenőrzést futtatok le a dynu.n ezt kapom:

"Email address syntax is valid.
Valid MX records found for domainname.com.
Email server exists for domainname.com.
User exists on email server."

Magyarul minden ok, azzal a pici hibával, hogy nincs beérkező levelem...Már mindent megpróbáltam és most jutottam el oda, hogy egyszerűen NEM tudom, hogy mit ronthatok el. :W

Előre is köszönök minden segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.