Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42030) Csabroncka válasza Lall (#42022) üzenetére


Csabroncka
addikt

Igen!

Claud Station Szerver/ beállítások/szinkronizálási beállítások: itt engedélyezd a megosztott mappát (de ez önmagában nem elég)

példa: Nálam van egy BACKUP nevű megosztott mappa, ezt az összes Backuppal rendelkező felhasználóm eléri. Ugyanakkor a tényleges, felhasználói mappáknak kizárólagos elérése van magának a tulajdonosnak (mármint a backup kliens felhasználónak) és természetesen főadminnak.
Ezzel a módszerrel eléred, hogy az egyes felhasználók kizárólag a saját mentésük mappáját érjék el, a másikba nem tudnak átturkálni, átmenteni.

Értelemszerűen amikor beállítod a biztonsági mentést a kliens oldalon, akkor fel fogja dobni a szinkronizálásnál beállított megosztott mappát, neked itt már nem kell felhasználói mappát létrehoznod, azt a kliens oldali backup station megcsinálja, méghozzá a gazdagép nevére (pl.: Backup/Jozsi-PC).

Egyébként a legegyszerűbb az, ha áthelyezed a kívánt megosztott mappába (pl.: Backup) a felhasználói könyvtárakat (megfelelő jogosultsággal), beállítod az előbb említett megosztott mappát (pl.: Backup) a Claud Station szerveren, és átállítod a mentést a kliens oldalon a cloudba - így gyakorlatilag percek alatt leszinkronizál és nem kel a fájlokat újra feltölteni.

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.