Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40543) gyugyo79 válasza RazoR (#40539) üzenetére


gyugyo79
addikt

Szerintem gigabit minimum vagy az feletti kellene. A hálózat fejlesztése is fontos lenne. A 100 -as hálózatnál az usb2 is 2 x gyorsabb. a gigabit az kb. egy átlag usb3 -as HDD sebességét hozza. DE akkor nem több emberrel. A komolyabb synologyk SFP kártyával bővíthetők egy E10G17-F2 LAG -olva már elég komoly átvitelt tud de kell még egy switch ami ezt szintén kezeli ami megint nem filléres tétel de ha belefér a keretbe akkor meg kell fontolni. A nagyobb Synokon amúgy több LAN port van ami LAG -al összevonható több gigabitet kihozva belőle NAS oldalon ami akár nektek elég lenne amihez kicsit kevésbé komoly switch is elég lenne ami még mindig nem filléres tétel de több munkaállomás használhatja gigabiten.
A lényeg, a legjobb ha szakemberhez fordulnátok, mert ha csak vesztek egy NAS -t meg bele HDD-ket az lehet nem lesz elég.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.