Hirdetés

2020. július 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-06 22:59:41

LOGOUT.hu

Ez a nem hivatalos Synology fórum olyan napi használattal kapcsolatos kérdéseknek, amiknek egyszerűbbnek találtam létrehozni egy fórumot itt a PH!-n, mintsem a hivatalos fórum válaszaira várni. Azért indítottam ezt a topikot, mert szerintem vannak sokan, akik Synology NAS-t vettek, szeretnék használni, de nincs termékregisztrációjuk és/vagy ott nem kaptak megfelelő, kielégítő választ a kérdéseikre és (még) nem tudják, hogy van beépített használat utasítás a DSM-en belül. :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40) Patice válasza Criton (#39) üzenetére


Patice
(Topikgazda)

Leginkább sehogy. A hálózati megosztásnak pont az a lényege, hogy minden honnan elérhető legyen a megosztott könyvtárakat. A jogosultságokkal játszhatsz (írás/olvasás), de eltüntetni nem tudom hogyan lehetne a többi felhasználó elől.

Esetleg úgy lehetne, hogy a médialejátszónak létrehozol egy könyvtárat a "homes"-on belül és oda pakolod a képeket. Emellett létrehozol a player-nek egy felhasználót és csak neki adsz (admin-on kívül) jogosultságpt ehhez a mappához.

Meg ha máshová pakolod a képeket a "photo" mappán kívül, akkor tudtommal a Photo Station nem fogja tudni mutatni a webes felületén.

Szerintem.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.