Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35003) MrCsiT válasza Imco (#34980) üzenetére


MrCsiT
addikt

A Dyndns (igaz, sokkal többel nem dolgoztam még) ugye azt igényli, hogy ahhoz, hogy odataláljon a megadott IP-re, így abban a hálózatban kell bejelentkezni a dyndns címre ahol használnád. Ez történik nálad?
Azaz, a DDNS név alapján eléred a NAS(oka)-t, épp csak a frissítés sikertelen?
Mi az, hogy hitelesítési hiba miatt? Mi a pontos hibaüzenet?

Ha készítettél új címet (dehát nem címet, hanem DDNS nevet, nem? ) akkor az az első frissülés után biztosan a NAS IP-jére mutat, és nem arra az IP-re, ahol Te vagy most? (ha jól értem, tőled távol lévő NAS-okkal van probléma)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.