Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30851) Madwe válasza gaborb13 (#30848) üzenetére


Madwe
nagyúr

A vezérlőpult indexelési szolgáltatásoknál állítsd be a mediaindexeléseket.

(#30852) Imco válasza gyugyo79 (#30849) üzenetére


Imco
őstag

Igazad van. Tévedtem. 30 van nekem is. :)
Ez a jelszó nélküliség hol van leírva?

Üdv! Imco

(#30853) gyugyo79 válasza eszakas (#30850) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ja ez úgy indult, hogy régen szinte csak ez volt az eszközökbe beépítve is mint ilyen lehetőség és ingyenes volt, én azóta használom. egyszer csak fizetőssé tették (akkor már azért volt alternatíva) de ugye sok helyen kellet volna bejáratott dolgokat cserélni. Gondolom ők is azért adták a 30-at a fizetésért mert látták, hogy sokan használnak több fiókot így lesz hajlandóság jobban.
A kérdésedre viszont a jó válasz az az, hogy attól függ mennyien fizetitek ezt ;)
Ha tovább olvasod látsz még példát, hogy mire ideális pld sok.

Imco
Hát leírva nem láttam sehol csak előfizettem egy partnernek egy megfigyelő kamerás projekthez (ezért is ijedtem meg amikor a 15-t írtad mert én 30 telephelyre mondtam, hogy jó de nem is figyeltem hogy mennyi ) és amikor állítottam be a jelszót megcsináltam a leírást, hogy változtassák azt meg ha azt akarják, hogy én se tudjak már belépni akkor néztem a Account Settings résznél, hogy van ilyen és kipróbáltam. Ami külön jó mert a kamera rendszer telepítőknek nem kell kiadni a jelszót amivel ha akarnának be tudnának lépni a fiókba.

[ Szerkesztve ]

(#30854) Imco válasza gyugyo79 (#30853) üzenetére


Imco
őstag

Igen, hasonló gondom, van.
De akkor igazából csak bizonyos eszközöknél jó.
Tehát továbbra sem tudok a nasodhoz domaint adni csak a pass kiadásával.

Üdv! Imco

(#30855) gyugyo79 válasza Imco (#30854) üzenetére


gyugyo79
addikt

Synologyban működik, hogy a Updater Client Key -t adod meg onnan és nem a jelszót. Én pont egy NAS-al teszteltem. Kimásolod az a nem gyenge generált sort ami a Updater Client Keynél van és azt írod/ íratod be a jelszó mezőbe a NAS-on így frisíteni tudja az adott címet de azzal belépni nem lehet a Dyn oldalán.

(#30856) Imco válasza gyugyo79 (#30855) üzenetére


Imco
őstag

Nagyon köszi! Megtesztelem majd.

Üdv! Imco

(#30857) gaborb13 válasza Madwe (#30851) üzenetére


gaborb13
újonc

Köszönöm! :R

(#30858) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

A médiaindexelés másnál zökkenőmentes? Nálam hiába kerül a bepakolt mappába tartalom, nem indexeli be, ha rábökök kézzel az indexeléssel, utána már rendben van-

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#30859) Tesztelo.hu


Tesztelo.hu
senior tag

Talán kicsit off: Xbox One konzolon futó Plexen el akartam indítani egy MKV videót, és kiírta a Plex, hogy a NAS nem elég erős a transzkódoláshoz. Ez igaz is, de miért akarja transzkódolni? Ugyanezt a fájlt tökéletesen lejátssza transzkódolás nélkül az Xboxon futó videólejátszó vagy a VLC is, azaz a formátum miatt nem kellene.

(#30860) Madwe válasza Tesztelo.hu (#30859) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ha van hozzá pl felirat, akkor ott bizony a felirat tipusa és az xbox miatt lehet, h transzkódolni akarja. Felirat nélkül elvileg kéne neki mennie tudtommal. Pl lg tv is mindent transzkódolni akar felirattal, kivéve, ha nem a plex appal, hanem a külsős xplay appal akarom lejátszani (ami egyébként tök jól kiírja hangsávonként, videosávonként, feliratsávonként, h melynél kellene transzkódolnia. mondjuk az csak lg tvre van, uh szempontodból irreleváns...)

(#30861) gyugyo79 válasza Tesztelo.hu (#30859) üzenetére


gyugyo79
addikt

Mert a kliens úgy lett megírva, hogy ezt a formátumot másképpen kérje. Esetleg nézd át a beállításait hátha lehet állítani erre vonatkozólag valamit. Pld. ac3 átadás vagy hasonlóak stb.

(#30862) A_ScHuLcZ


A_ScHuLcZ
addikt

gyugyo79: ezzel egyben neked is válaszolok, próbáltam összefoglalni, hogy mi történt eddig

Sajnos szerencsétlenül jártam, a beütemezett HDD bővítés és csere előtt haldokolni kezdett az egyik diszk a NAS-ban, ráadásul pont az, amire az app-ok tárhelye van/volt kijelölve.

A képen látható, hogy valamilyen okból az egyik lemez SHR-re lett konfigurálva, fogalmam sincs, hogy mi volt ennek az oka, szerintem véletlenül történt.

A crashed állapot miatt a volume read-only módba került, ezért az alkalmazások 95%-át nem tudtam kijavítani vagy újratelepíteni. Gondoltam leszedem róla az összes adatot, aztán majd kitalálom, hogy hogyan tovább. A másolás folyamán kiderült, hogy nem tud mindent fájlt olvasni, ezért más mentési módszerhez kellett folyamodnom.
Először linux alapú gépekben próbáltam működésre bírni, fsck-val javítani a feltehetően hibás fájlrendszert, eredménytelenül.

Végül találtam egy módszert, ami működik, jelenleg azzal mentem a fájlokat a hibás kötetről, a NAS pedig jelen pillanatban fél lábas, tehát a funkciók tetemes része nem működik, mert 1 diszk fut benne.

Kérdés:
Ha végeztem az adatok mentésével, akkor hogyan célszerű továbblépni?
Az eredeti cél az lett volna, hogy a jelenlegi rendszert és állapotot szerettem volna átvinni az új diszkekre augusztus környékén, de így most sürgetőbb lett a dolog, ezért át kell gondolnom, hogy mit, hogyan lenne ésszerű. Az új HDD-ket leghamarabb június elején fogom tudni megvenni, a tervek szerint ez 2x4TB vagy 2x6TB WD Red lesz.

Ha végzett a mentés, akkor vissza tudom valahogyan applikálni a "hibás" HDD-t a rendszerbe úgy, hogy a crashed állapotot megszűntessem, vagy ez nagyon körülményes? Az adattárolásra használt rész ekkor már teljes mértékben mentve lesz, tehát csak a rendszer és app partíciók a kritikusak. (Az SHR-hez nem ragaszkodom, sőt, feleslegesnek tartom, hogy az új lemezeken olyan legyen, a fontos adatokat úgyis külső lemezre mentem időnként.)

Ha azt mondjátok, hogy ne bajlódjak vele, hanem vegyem meg az új HDD-ket, és azokkal végezzek egy új, tiszta telepítést, konfigurálást a 0-ról, akkor azt is elfogadom. Ha van egyszerűbb lehetőség, akkor viszont élni szeretnék vele.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#30863) Hiperhuje


Hiperhuje
aktív tag

Sziasztok!

Van egy Foscam R2 ip kamerám. Ezt eddig hibátlanul elértem a surveillance windows klienssel.
Ám egyszer :F gondolt egyet és az állapot "Bontva van"-ra változott. Erre én is gondoltam egyet, töröltem és újratelepítettem, de semmi sem változott. Ha kamera szerkesztés alatt tesztelem az eszköz, létre jön a kapcsolat és látom az élő pillanatképet. Innen kilépve, újra a bontva van állapot fogad.
Mit tegyek?
Ja, android mobilról minden tökéletesen megy.
Persze router, kamera újraindul már megvolt.

Üdv!

Hh

Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +

(#30864) Rick4 válasza Tesztelo.hu (#30859) üzenetére


Rick4
félisten

de miért akarja transzkódolni Talán mert a felhasználó nem tett pipát a direct stream elé? :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#30865) Grougon válasza Rick4 (#30864) üzenetére


Grougon
tag

Xbox plex kliens használhatatlan. Kb mindent transzkodol.

(#30866) Rick4 válasza Grougon (#30865) üzenetére


Rick4
félisten

Az sem lehetetlen, de akkor venni kell 8-10K-ért egy médialejátszót, akár egy rpi-t is.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#30867) Grougon válasza Rick4 (#30866) üzenetére


Grougon
tag

én chromecastot használok, az tökéletesen visz mindent.

(#30868) gyugyo79 válasza A_ScHuLcZ (#30862) üzenetére


gyugyo79
addikt

Hát sajnálom, valószínűleg akkor nagyobb a baj. Pár helyen olvastam, hogy csak a Synology volt "túl óvatos" és egy fsck-el rendbe lehetett még hozni a HDD-t akár magán a Synologyn futtatva ssh alól is.

Menteni amúgy is teljesen csak adatokat lehet még futó jó rendszernél is meg a beállítások egy jó részét ugye egyik helyen a vezérlő pult konfiguráció biztonsági mentése meg néhány alkalmazást tud a HyperBackup de szerintem sok alkalmazásnál csak az marad, hogy google és manuálisan menteni a config fájlokat/adatbázist amiket az új rendszerbe be kell másolni vagy újra beállítani.

De ha valaki tud komplett megoldást az mondja.
Lehet érdemes futni egy kört HDD klónozókkal de nem tudom mennyire használja a lemezeket uid alapján a Synology így abból is lehet kavarodás.

Én csak raidet használok ezért gyakorlati tapasztalatom nincs mert ott a felfelé váltás tök egyszerű csak ki kell cserélgetni nagyobbra a lemezeket a rendszer működik a lemezcseréknél lévő kis leállást leszámítva folyamatosan.

[ Szerkesztve ]

(#30869) Imco válasza A_ScHuLcZ (#30862) üzenetére


Imco
őstag

Végül találtam egy módszert, ami működik,
Szerintem ez érdekelne pár embert. Hátha... :)

Üdv! Imco

(#30870) A_ScHuLcZ válasza Imco (#30869) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Félve fogtam neki, nem hittem benne (windows tool, és még ráadásul ingyenes is), és gyönyörűen működik, azt ext4-et felismeri, az SHR-t szépen lekezeli, minden gyönyörűen olvasható volt.

Szépséghibája, hogy kizárólag olvasni tudja a lemezt, de egy mentésnél, helyreállításnál ennél többre nincs is szükség, szóval nálam 10/10.

Link (Még Ubuntu sem kell hozzá, egy mezei windows megteszi. A leírás ugyan a 7-est említi, de nálam 10 alatt is tökéletesen működött.)

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#30871) TBMC


TBMC
addikt

skacok, még mindig küzdök az ftp eléréssel. eddig nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, de most fontos lenne :(

vezpult/fájlszolgáltatások/ftp - itt engedélyezve van az ftp szolgáltatás.
a routeren is nyitva a tcp/udp 21 port

ftp kliensből próbálok csatlakozni, a külső DDNS el, de próbáltam a külső IPvel is.
a saját felhasználónevemmel, s jelszavammal. passzív módban/aktívban, 21es porrtal.

és ezt írja: "Could not connect to "xy domain/ip" "failed connect to server"

van valakinek ötlete? :(

előre is hálás köszi! :R

[ Szerkesztve ]

markbellus.hu 

(#30872) TBMC válasza TBMC (#30871) üzenetére


TBMC
addikt

most valami csoda folytán sikerülne, de az ftp kliens most incorrect logint dobott. pedig ez az 1 loginom van, nemértem..

aztán kaptam egy olyan üzenetet hogy a elérte a max próbálkozások számát - ezt az ft kliensben, majd a dsm dobott egy ilyet:

szerk: közben kitöröltem magam a blokkolt listáról. de továbbra is incorrect logint ír... :W

[ Szerkesztve ]

markbellus.hu 

(#30873) Madwe válasza TBMC (#30872) üzenetére


Madwe
nagyúr

Van ékezet a loginodban? lehet más karakterkódolásban küldi az ftp kliensed az adatokat :D

(#30874) Multibit válasza TBMC (#30871) üzenetére


Multibit
veterán

Nem elég a kommunikációs port nyitása a routeren (és a NAS tűzfalán), meg kell nyitni az adatporto(ka)t is, ahogy korábban írtam. Megtetted?

(#30875) TBMC válasza Multibit (#30874) üzenetére


TBMC
addikt

köszi. igen megtettem mikor írtad, de semmi. - azóta pihentettem a dolgot mert megoldottam afp/smbn keresztül.
tegnap végül már nem tudtam mit kezdeni vele. ment egy nas és router restart (korábban is ment..). és basszus láttam csodát egyből működött. mondom besz@rok :D lehet bebugolt valami vagy nemértem, hogy történhetett..

Madwe: nincs ékezet benne, de azért köszi!

MÁS: az éjjel érkezett próbálkozás, blokkolta a rendszert, visszaállítottam kevesebb próbálkozásra több percen keresztül. DE , hogy történhet SSH blokkolás, ha engedélyezve sincs? vagy benézek valamit?

markbellus.hu 

(#30876) Hiperhuje


Hiperhuje
aktív tag

Sziasztok!

Hogyan tudom a Download Station például éjszakára kikapcsolni?

Üdv!

Hh

Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +

(#30877) claire78 válasza Hiperhuje (#30876) üzenetére


claire78
senior tag

Feladatidőzítő ;)

(#30878) Hiperhuje válasza claire78 (#30877) üzenetére


Hiperhuje
aktív tag

Most ismerkedünk... :)

Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +

(#30879) bapszy


bapszy
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném megvenni életem első NAS-át, abban már biztos vagyok, hogy synology lesz, mert a DSM tetszik a demó oldal alapján, már csak abban nem tudok dönteni, hogy melyik típust vegyem meg.
Kétlemezesben gondolkozom, mert bár elsőre egy lemez lenne benne, de magam ismerve hamar szükség lesz bővítésre.
Alapvetően torrentre, LG tv-n és pc-n történő filmnézésre, képek, zenék tárolására lenne első körben használva, és pc-mről szeretnék backupot csinálni rá esetleg, lehet hogy a felhő szolgáltatást is igénybe venném, de mivel nem volt még NASom, nem tudom egyelőre, hogy milyen egyéb dolgokra lehet használni.

Két típus között vacilálok? DS216j és DS216play. Előbbi ára szimpatikusabb, de a másik tud transzkódolni, ami talán jól jöhet letöltött filmek tv-n való lejátszásánál? Nem tudom megér-e annyi plusz pénzt ez a funkció.

Illetve mennyire számít, hogy a play-ben erősebb proci és több memória van? Nem torrentezek sokat, nem vagyok hardcore letöltő, havonta pár film, néha sorozat. Szóval maximum a videó konvertálás miatt lehet opció a play, de nem tudom, hogy az új LG tv-khez szükségem lenne-e erre.

Köszi előre is a válaszokat! :)

(#30880) Multibit válasza bapszy (#30879) üzenetére


Multibit
veterán

A két NAS árkülönbségéből inkább vegyél egy mediaplayert, amivel megszabadulhatsz a DLNA-s nyomortól :K

(#30881) MrCsiT


MrCsiT
addikt

Sziasztok!

Ha készítek egy rsync vagy akár hyper backup mentést, amibe pl. a photo station-t mentem távoli nas-ra, akkor a feladat elkészülte után a távoli eszközön meg is találom a képeket.
Ha ugyanezt a feladatot egy mappa tartalmának mentésére veszem fel, akkor a NAS készít valami számomra ismeretlen kiterjesztésű csomagot (most nincs előttem, mi is a kiterjesztés) de a fájlok nem olvashatók a másik eszközre belépve.
Hogyan vegyem fel ahhoz, hogy pl. ha dokumentumok mentését szeretném, akkor a mentés olvashatóan tartalmazza az adataim? :F

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#30882) Madwe válasza MrCsiT (#30881) üzenetére


Madwe
nagyúr

rsync esetén nem tudom, de HyperŰBackupnál direkt nem olvashatóak az adatok. Ha böngészni akarod a célhelyen, azt a Hyper Backup Vault programmal tudod megtenni, közben időben is ugrálva. Mindezt titkosítva jelszóval teszed, akkor jársz el a leghelyesebben :)

(#30879) bapszy Én is Lg tvvel nézek filmet a nasról. Én erre a plex-et javaslom, nasra felteszed beállítod, lg tvre pedig ha megveszed kb 2500kért az xplay nevű appot, akkor minden rendben lesz, nem kell transzkódolnod soha. Mindent visz kb ison kívül. Az lgre elérhető hivatalos plex app (ami ingyenes) az transzkódolni akar kb folyamat, pl feliratok esetén, míg az xplay az nem. Ott pl ha van 1 videofileod 3 hangsávval s 4 feliratsávval, akkor indítás elött jelezni fogja neked, h mely hang vagy feliratsáv esetén kellene transzkódolni, de external srtnél pl sose kell, ésa hangsávnál se futottam még bele olyanba ami T jelölést kapott volna.
Innentől kezdve viszont akkor a transzkódolás miatt nem kell neked erősebb nas (más kérdés, h ha pl 100mbit felett akarsz torrentezni, ahoz nem árt az erősebb proci, ami miatt lehet kellene neked. Mondjuk nas 24/7 megy s távolról is menedzselhető a toreentezése, pl munka alatt elindítod otthonra a letöltést, uh szerintem mindegy hogy 20p vagy 8p alatt tölt le neked valamit, de ezt tew tudod eldönteni :D

(#30880) Multibit A webos plexel pl smb-n is tud csatolni, nem dlna-n ami valóban kerülendő lenne :D

[ Szerkesztve ]

(#30883) bapszy válasza Multibit (#30880) üzenetére


bapszy
csendes tag

Mediaplayert? Mire gondolsz? Ilyen chromecast vagy ilyesmi? Mert az nem oldja meg azt, hogy a pc-mbol kikerüljön a két vinyó ami most az ssd mellett csak adattárolásra van benne, márpedig nagyon öregek és mindenképp ki kell cserélnem őket, de akkor már nem a gépembe tennék új vinyót.

(#30884) Madwe válasza bapszy (#30883) üzenetére


Madwe
nagyúr

Arra gondolt, h vedd meg az olcsóbb nast s az árból amit ezzel spóroltál vegyél egy mediaplayert is a tvre kötve, de ha a feletted levő hszem elolvasod abban én meg igazából azt javaslom, h vedd meg az olcsóbb nast s mediaplayer se kell, csak 2.5kért egy program a weboses tvdre :D

(#30885) Multibit válasza bapszy (#30883) üzenetére


Multibit
veterán

Ezt írtam: "két NAS árkülönbségéből"
Azaz, megveszed az olcsóbb NAS-t (DS216j) és veszel mellé egy mediaplayert. A Chromecast nem mediaplayer ;] Az mp-kről itt olvasgathatsz: [link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#30886) bapszy válasza Multibit (#30885) üzenetére


bapszy
csendes tag

Oke, bocsi, azt hiszem még nem ittam elég kávét ma :D

(#30887) bapszy válasza Madwe (#30884) üzenetére


bapszy
csendes tag

Nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség, de jól hangzik, köszi :)

(#30888) eszakas válasza bapszy (#30879) üzenetére


eszakas
senior tag

Szia.

Én is ebben a cipőben járok.
Én sem akarom a gépet járatni a torrent miatt csak meg egy film miatt.
Én a 216playt választom mégpedig abból a megfontolásból, hogy arról akárhonnan fogok tudni esetleg egy videót vagy filmet nézni. Ezt érts úgy hogy hogy a mobilon vagy tableten is nézheted amit otthon letöltöttél pl. horgászás közben :).
Egy ismerősömnek hála sikerült a play ezen opcióját kipróbálnom mobilneten is. És hátha elfogadható ára lesz a mobilnetnek is a közeljövőben és nézhetsz akármilyen videót. És ez ugye ez nem csak egy emberről szól, mert többen is használhatjátok ha bírja a net és a proci.
Nekem ez a véleményem.

[ Szerkesztve ]

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#30889) bapszy válasza eszakas (#30888) üzenetére


bapszy
csendes tag

Egyik kollégám is azt mondta, hogy vegyem meg az erősebbet, mert ha eleinte nem is biztos, hogy ki fogom használni, de később még jól jöhet a nagyobb teljesítmény.
A Telenor meg most jött ki a korlátlan mobilnetes csomagjaival, szóval igen a mobilnet is egyre olcsóbb lesz talán végre. :)

(#30890) Imco válasza eszakas (#30888) üzenetére


Imco
őstag

A mobil net lefedettség még odébb van. Horgászás közben ;) /Ráckevén/ sok heylen csak 3 g van csúcs telefon ellenére is. Azon a sebességen még az index betöltése is vagy 2' nemhogy egy film. :)
Oda érdemesebb egy PD-t telenyomni filmmel, sorozattal. :)
Viszont épp 1,5 hete Szlovákoknál jártam.
Az F1 időmérőt letöltve, a panzió Wfin néztem meg este, a nasomról.

[ Szerkesztve ]

Üdv! Imco

(#30891) eszakas válasza Imco (#30890) üzenetére


eszakas
senior tag

Ilyesmire gondoltam én is, pl. Horvátországban valamelyik szállodában esőnapon wi-fi-n jó elfoglaltság :) mert azért még nem sok magyar csatorna van még a világban :)

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#30892) Imco válasza eszakas (#30891) üzenetére


Imco
őstag

Csak érdekesség képp: most szüntetik meg a lokalizációt a tv adásoknál.
Így az online tv-k pl. mindig tv, digi online, mediaklikk elérhető lesz külföldön mobilról.
2 éve még nem engedte az F1-et Prágába a digi online, mert hogy off home voltam. :)
Na ne offoljunk, mert kinyirnak. :) ;)
Bocsi az offért!

Üdv! Imco

(#30893) eszakas válasza Imco (#30892) üzenetére


eszakas
senior tag

Hát nézd! Én nem minősítem senkinek az ízlését, de inkább nem nézek tv-t.
Szerintem a mai magyar tv műsorok .......... /tisztelet a kivételnek/és még finom voltam :) . Tehát 216play vagy ennek megfelelő és azt nézem amit Én választok :)

[ Szerkesztve ]

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#30894) mackosajt válasza bapszy (#30879) üzenetére


mackosajt
addikt

Megvallom az oszintet első Nasos vagyok, ráadásul a kicsi 115j Van nekem.
Lg uhd tv-n DLNA-t használva nekem semmi bajom.
Igaz, csak magyar szinkronos tartalmakat nézek.
Nem plex-ezek.

Van, hogy melóból telefonon megnezem, van-e megtekintésre érdemes valami. Ha van, elkezdem letoltest, mire otthon vagyok, már rég lent van.

Bocs. Nem feltétlenül neked szól, csak mobilról ide sikerült nyomni.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#30895) Madwe válasza mackosajt (#30894) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ha nem néz az ember feliratos filmeket, akkor nagyon ritkán kell transzkódolni, az biztos! de ha néz, s van oly szerencsés, h webos-t használ, akkor az is megoldható xplay-el:)

(#30896) Ittnemaz válasza allein (#29400) üzenetére


Ittnemaz
aktív tag

nekem müködik, de az eddigi két tagú cim 3ra büvöl.

erröl
https://xxxxxxxx.quickconnect.to/
erre:
https://xxxxxxxx.de8.quickconnect.to

más is találkozott ezzel?

(#30897) DonCosta válasza ssanyi63 (#30799) üzenetére


DonCosta
tag

Szia!

Megoldódott a problémád azóta? Kb egy hete nálam is ez a jelenség van mint amit leírtál. Ha a figyelt könyvtárba beteszem a letöltendő fájlt akkor onnan elkapja és letölti, de sem a Download stationnel sem a mobilos DS get-tel nem műxik. Előtte évek óta használtam mobilról probléma nélkül. :O

(#30898) TBMC válasza Ittnemaz (#30896) üzenetére


TBMC
addikt

én nemis használok pl quickconnectet.
külső ddns és az tökéletes, nem változgat, mindig elérhető, bárhonnan.

markbellus.hu 

(#30899) Madwe válasza TBMC (#30898) üzenetére


Madwe
nagyúr

Quickconnect akkor jó, ha nem tud a routered/tűzfalad nat loopbacket, s pl laptopozol, hiszen ddns esetén ha belső hálón vagy, a nat loopback hiánya miatt a külső elérési cím nem fog menni, míg quickconnecttel igen. Pl ha használ az ember cloudstation syncet laptoppal, ott e nélkül nem fog menni otthonról vagy kívülről.

(#30900) TBMC válasza Madwe (#30899) üzenetére


TBMC
addikt

hopp, ezt nem is tudtam. köszönöm a head upot!
- gondolom akkor nálam tud.

markbellus.hu 

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.