Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28041) MrCsiT válasza E.Kaufmann (#28040) üzenetére


MrCsiT
addikt

A Red PRO szintén 7200 rpm-es, nem lenne sebesség probléma. :F

Más.. továbbra is küzdök a Mailplus klienssel: a tünet az, hogy a Mailplus 1.1.079-es verziónál ha újabbat teszek fel, a beérkező ÚJ leveleket nem mutatja a Mailplus. Amint visszateszem manuális telepítéssel a régi verziót, helyreáll, és látom az új leveleket.
PC-n van egy Outlook IMAP komfigurációval, ugyanazzal a Syno fiókkal felvéve, mint amit a Mailplus is használ. Az Outlook akkor is mutatja az új leveleket, amikor a Mailplus klienst megfrissítem, és az nem?! :Y Ebből azt gondolom, nem a MailPlus Szerverrel van probléma, de fogalmam sincs, mi lehet erre a megoldás?

A másik gondom a MailPlus klienssel, hogy a Drága, postaládákat ad hozzá. Eddig, pop3 fiókokat kérdeztem le a Mailplus szerverrel, és az Inbox-ban létrehozott mappákba érkeztettem a különböző pop3 fiókok leveleit. Most, egy új mappát nem tudok létrehozni az Inbox alatt (próbáltam a fájlrendszerben is csinálni újat, de nem látja azt anNailplus kliens, gondolom, van valami mappalistája, amibe nem kerül be az új mappa) és Mailplus alatt új "postaládát", ahogy hívja, nem enged az inbox alá létrehozni?! :W
Ötlet, tapasztalat valakinél ezekre a hibákra?

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.