Hirdetés

2019. december 10., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-06 22:59:41

LOGOUT.hu

Ez a nem hivatalos Synology fórum olyan napi használattal kapcsolatos kérdéseknek, amiknek egyszerűbbnek találtam létrehozni egy fórumot itt a PH!-n, mintsem a hivatalos fórum válaszaira várni. Azért indítottam ezt a topikot, mert szerintem vannak sokan, akik Synology NAS-t vettek, szeretnék használni, de nincs termékregisztrációjuk és/vagy ott nem kaptak megfelelő, kielégítő választ a kérdéseikre és (még) nem tudják, hogy van beépített használat utasítás a DSM-en belül. :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22972) Patice válasza rlazol (#22960) üzenetére


Patice
(Topikgazda)

A DSM-ben lévő biztonsági mentés és visszaállítás alatt állítottam be mindent. Meg kell adni az USB-s (NTFS-re formázott) lemezt célként, aztán már beállítható rá a biztonsági mentés, amit meg lehet időzíteni. :K

(#22968) psg5:

Nem volt még ilyenem, úgyhogy csak tippelni tudok. Remélhetőleg csak a 2-es lemezed betegeskedik. ezért javasoltam, hogy legyen mentésed a fontos adatokról, akár szétszórva, akár egy lemezen. Ha egy lemezen meg tudod oldani az lenne a legfájdalommentesebb visszaállítani, ha tényleg beüt a HDD halál.

(#22971) fgo:

Jól értelmezem, hogy a 216+ már DSM6.0-val érkezett gyárilag? Ha igen, akkor mókolás nélkül nincs más út, a 213j-t is frissítened kell. Konfigurációs mentést csinálhatsz a biztonsági mentés és visszaállítás menüben, amivel a beállításaid egy része átvihető majd az új gépre. Minden alkalmazást fel kell majd raknod ismét, azokat újra be kell majd állítanod.

Szerintem.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.