Hirdetés

2020. december 2., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-10-05 17:57:03

LOGOUT.hu

Ez a nem hivatalos Synology fórum olyan napi használattal kapcsolatos kérdéseknek, amiknek egyszerűbbnek találtam létrehozni egy fórumot itt a PH!-n, mintsem a hivatalos fórum válaszaira várni. Azért indítottam ezt a topikot, mert szerintem vannak sokan, akik Synology NAS-t vettek, szeretnék használni, de nincs termékregisztrációjuk és/vagy ott nem kaptak megfelelő, kielégítő választ a kérdéseikre és (még) nem tudják, hogy van beépített használat utasítás a DSM-en belül. :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22966) Cartman99 válasza ratkaics (#22962) üzenetére


Cartman99
csendes újonc

Nem,csak pár telepített programot leszedtem pl. Photo station, video station, download station, plusz letöröltem még egy rakás új programot amit a 6-os dsm telepített pl.Hyper backup, hyper backup vault meg a felhős szarságokat.
Lehet nem sok értelme volt,de gondoltam hátha...már ott voltam ,hogy falhoz vágom az egészet :D
Amúgy én a Download stationban állítgattam is dolgokat és azt hittem,hogy az miatt van,de ezek szerint ezt is az új DSM kontójára lehet írni.
Igaza volt a fórumtársnak aki azt írta ,hogy ez még jócskán béta verzió...azaz mi vagyunk a teszterek.
Biztos nincs elég anyagi kerete a synologynak,hogy normálisan leteszteljen egy dsm-et mielőtt piacra dobják..
Gondoltam rá ,hogy várok a frissítéssel,de nem hallgattam a megérzésemre...hiba volt !no de majd csak kijavítják előbb utóbb.
Amúgy pl. jóval lassabban jönnek fel a programok a DSM -ben és többet pörög a kis töltő négyzet,mire frissíti a képet...és nem én képzelgek az biztos.
Úgy kell elindítani egy letöltést,hogy elindítod utána szépen bezárod az ablakot,hogy semmi ne legyen kint az asztalon max a proci szint mérő widget,mert különben fogja a procit,ez azért szégyen,hogy egy ilyen alap dolgot nem vesznek észre a fejlesztők.
Lehet hogy egy négy magos 200ezer forintos NAS-on ez nem gond,na de ne baccanak már ki azzal akinek eddig jó volt ...és ugye a régi rendszert pedig nem lehet vissza rakni.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.