Hirdetés

2019. december 9., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-06 22:59:41

LOGOUT.hu

Ez a nem hivatalos Synology fórum olyan napi használattal kapcsolatos kérdéseknek, amiknek egyszerűbbnek találtam létrehozni egy fórumot itt a PH!-n, mintsem a hivatalos fórum válaszaira várni. Azért indítottam ezt a topikot, mert szerintem vannak sokan, akik Synology NAS-t vettek, szeretnék használni, de nincs termékregisztrációjuk és/vagy ott nem kaptak megfelelő, kielégítő választ a kérdéseikre és (még) nem tudják, hogy van beépített használat utasítás a DSM-en belül. :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22953) partytime25


partytime25
(tag)

Szép estét....

Feltűnt egy baromi idegesítő dolog hátha valaki találkozott már ilyennel...

Adott a syno NAS DSM 6.

HTPC dupla antennás N es wifi .... ASUS router.

Mikor nézek HD filmet simán átviszi a nagy bitrátás 20-30 gigás filmeket hibátlan. Lejátszó sima MP HC.

Viszont elkezdtünk gagyi divx avi sorozatot darálni és nem megy kb 20 perc az elejéből majd megáll mintha megfagyna utána mikor bezárom rányomok ujból nasra hogy mégegyszer indiccsam kidobja nem elérhető.

Majd belépek webes felületen NAS-ba mi a fene minden ok feltéve hogy a proci 70% on jár egész addig ameddig nem szakitom meg a CIFS et HTPC vel.

Majd utána természetesen megint engedi egyből elérni a nast majd kb ujabb 20 percig megy a film majd megint szétdobja a dolgot...

Ez lehet router wifi probléma? Csak az az érdekes megnéztünk kb 4-5 20GB mkv-t és nem akadt meg 1x sem.
Kicsit olyan mintha a wifi energiatakarékosba tenné magát mivel kicsi a forgalom divx miatt és akkor megszakadna utánna meg NAS bebugol ameddig nem szakitom meg a CIFS et....

Esetleg erre valaki valami 5 let....

Köszi

:R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.