Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22922) hengelhof


hengelhof
senior tag

DS6: Nem működik a webDAV. DS5-el működött.

A szervert beállítottam, (miért kellett külön alkalmazásba tenni? Miért nem volt jó ott, ahol eddig, a Vezérlőpult fáljszolgáltatásoknál) portokat megnyitottam, Szóval szinte mindent. Azért szinte, mert ha nem működik, valamit biztosan kihagytam.
Bejelentkezésnél direkt rossz jelszót adtam meg, de nem reklamált, tehát még addig sem jutott el a folyamat, hogy leellenőrizze. Próbáltam kintről, bentről, HTTP, HTTPS kapcsolattal. Az SFTP működik.
Tudnátok segíteni? Mit nem pipáltam be egy 23. almenüben?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.