Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1999) Razermazer válasza Gulyopapa (#1996) üzenetére


Razermazer
őstag

Raid edition4 -es vinyót :DDD jó drága, de nekem például az első széria van a raid 3-as és 3 éve megy 1 darab bad sector sincsen rajta és gyors.

Nem feltétlenül a green vinyó a lassú, tény és való nem gyors, de ha ennyire lassú, az lehet a router gyengesége is ám, nagy forgalmat nem tud lekezelni ennyi. Mondtam én hogy kell oda egy gyorsabb router is.
Ha van valaki akinek van jobb routere(odaadja egy próba erejéig) és kitudod próbálni szerintem tedd, aztán majd akkor döntsd el, hogy mit veszel vinyót vagy routert.
Mondtam, hogy vegyél egy wdr4300-at töredéke a vinyó árának, minden problémád megoldódik.

[ Szerkesztve ]

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.