Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Nem tud valaki egy magyar nyelvű leírást, ahol lépésről lépésre le van írva, hogyan kell programokat telepíteni a Yast-tal? Nagyon kezdő vagyok. Az rpm csomagot felismeri, el is indul, valamit csinál, de nem telepít, az tuti, sehol nem találom a telepített progit
. tgz-t kicsomagolom, az rendben van aztán kapok egy rakás id kiterjesztésű fájlt+egy mappát képekkel. De azzal mit kezdjek? Szóval: heeeelp. -
Dokibá
aktív tag
Basszus, megvan. Az IDE2-re ATA 66-os kábel van dugva,az 1-re meg 100-as. Megcseréltem, most megy. Kő vennem IDE kábelt

-
Dokibá
aktív tag
válasz
proximus
üzenetére
Na, neten nem találtam erről a hibáról semmit. A lap: Mercury KOB P4M266 NDSUMx = ECS P4 VMM2.Külön-külön mindkét oprendszer bebootol, de ahogy felrakom mindkét vinyót és beállítom, hogy először a rackról bootoljon, előjön a hiba, mindegy, hogy a linux vagy a win van a rackben. Úgy megfagy a bios, hogy ki kell resetelni. Az egyik vinyó Maxtor Diamondmax plus9 120 Gb, a másik Seagate ST320014A 20Gb. Mondjuk a teljesen rack nélküli megoldást még nem próbáltam ,már hulla vagyok, megyek alunni. Lehet, hogy tényleg bios?...
-
-
Dokibá
aktív tag
Sziasztok! A kérdés: 2 vinyó a gépben, az egyik mobilrackben. 2 külön oprendszer, teljesen külön telepítve (tehát nincs belepiszkálva az mbr-be). Úgy kellene működnie, hogy ha bent van a rack, arról bootol, ha nincs, a belsőről. Ehelyett viszont boot failure van, olyan szinten, hogy csak a táp kikapcsolásával tudok belépni a biosba. A gépben van 1 belső vinyó, 1 rack, 1 CD író, 1 DVD író. Mi a helyes bekötési sorrend (kábelen, ill master/slave beállítás), gyanítom, hogy ez a gond, de nem vagyok szakember
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. tgz-t kicsomagolom, az rendben van aztán kapok egy rakás id kiterjesztésű fájlt+egy mappát képekkel. De azzal mit kezdjek? Szóval: heeeelp.
.