Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Urshini
üzenetére
én használtam Aegis-t, de azért nem egy akkora nagy durranás. assimilated/maco/adapted/counter command deflektor+hajtómű és flottás elite resilient [resb] pajzs kombó simán jobb nála. szóval nem tudom kik azok a sokan, de érdekes álláspont. nem arról van szó, kezdő setnek ideális, de messze nem end-game (mondjuk kezdésre meg jobb a solanae set, amiatt hogy ingyen van). viszont egy ráncfelvarrást megnéznék vele, mert amúgy a visualja kurva jó

-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Urshini
üzenetére
nyilván valami major update kell hogy az oldal dizájnjához hozzányúljanak. pletyka szinten felmerült már több nemzet is, mint jövőbeli játszható faj, talán a kardassziaiakat/dominiumot tartom a legvalószínűbb következő lépésnek, de valszeg a távoli jövőben (évek), ha egyáltalán...
-
gerisz23
őstag
válasz
Urshini
üzenetére
Akkor keress nekem acc3-as fegyót flottán belül
Kezdetnek nem rossz,de ha komolyan akarsz pvpzni akkor jobb az acc3.Flottás ap fegyóim meg fluidicos ap fegyóim vannak.A külömbség pvpn érezhető,a flottás ha talál nagyobbat üt,a fluodicos viszont 90% ban betalál,(flottás talán 40-50%). -
gerisz23
őstag
válasz
Urshini
üzenetére
Ha pvpre akarsz menni akkor kell bizony

Pvere viszont csúcs hajót lehet építeni pusztán repus cuccokból is.Amúgy kb 3 hónapig farmoltam a dilithium eventre,így lett 6 karival 2 hónapnyi adag,a követekező eventre ráérek farmolni
De lehet hogy nem lesz hozzá türelmem
Másfél napig alakítottam át a dyson markot meg az implantokat,volt karim amivel összejött több mint 900000 dilithium,a nagy átlag 700000. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Urshini
üzenetére
az igazi nagy baj nem a dilithium/zen árfolyammal van, volt már ennél jóval rosszabb árfolyam mellett is olcsó kulcs. igazán nagy gebasz az EC-vel meg az exchange-el van sztem.
állítólag pár hete/hónapja kivettek a játékból EC forrásokat, így a játékban termelődő EC kevesebb lett, míg a nyelők száma nem változott, vagy nőtt. ennek le kellett volna vinnie az árakat, de az exet (a közhiedelemmel ellentétben) nem a devek, hanem a játékosok formálják, és az árak a várakozással ellentétben pont hogy emelkedtek. ez a gebasz.
az igazi nagy baj a top cuccok árazásánál van, illetve ott, hogy mekkora az árkülönbség egy fehér/zöld mondjuk fegyó, és ugyanennek a fasza módosítós lila változata között. azt ne mondd nekem, hogy az normális, ha mondjuk egy fehér DHC kerül nyamvadt 5-10ezerbe, ugyanannak az [Acc]x3 változatáért elkérnek 15 milliót. a hajó árak, kulcs árak, fegyó doboz árak mind az egekben vannak.
azért van mondjuk ellenpélda is, mert a promó pakkoknak és a romulan survivor pakkoknak jobban kellett volna drágulni, mint amilyen árra beálltak most. bár asszem nem most lesz mikor megint lehet bogarat nyerni, szóval még drágulhatnak bőven.szóval gebasz van az ex-szel, ezt már én is észrevettem. kérdés, a devek is látják-e ezt, érdekli-e őket egyáltalán, fognak-e tenni valamit. volt szó fizetőeszköz reformról is, ez engem nem zavarna, amennyiben a vagyonom relatív értékét tartaná.
-
gerisz23
őstag
válasz
Urshini
üzenetére
mileyn karakterrel használsz protonic polaront?Amúgy azt hiszem hogy +pol,de én a dysonos konzolokat használtam,mert mind2-őre ad bónuszt,sőt acct is.
A dysonos beam ha jól emlékszem(a repus) csak 180 fokban lő.Amúgy érdemes inkább a torpedód sebzésére és auxra menni úgy nagyon tud tarolni,pláne egy Grawity well skillel,meg spread 3-al
Most nézem hogy csak pénteken kezdődik...megkell fűznöm asszonyt had toljak pár küldit a gépéről

Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Filmvilág
- PayPal
- Kuponkunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ahhoz több kell.
Másfél napig alakítottam át a dyson markot meg az implantokat,volt karim amivel összejött több mint 900000 dilithium,a nagy átlag 700000.