Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Efanatica

tag

válasz Plata #22846 üzenetére

Mert nem mindegy melyik patrolon csinálja ez ember a hajó fejlesztést úgymond. Én 2-3 mapot szoktam menni és nem mindegy ki mennyit hajót pusztít el. Pl egy maxos cuccal de új hajóval bemegyek az 4 szint van hogy event alatt 1 map alatt is meglehet. feltéve ha olyan mapot választol ahol csak jön az enemy egy helyről és easy leszedni őket. Én így tapasztaltam. Engem az dühít inkább hogy csak 1 földi patrol van. Nem ártana több fajta mert lusta vagyok olyan földi küldiket csinálni amihet el kell utazni messzie főleg ha nincs oda warp hely a közelbe. Én így tök casual szinten csapatom csak fura nekem egy két dolog. Pl van ugye a Doff küldi ahova beteszi a Doffot alapba .... Admirality miért nem tud ilyent ? Nem is étem..... Túl macerás egy egy hajót összerakni nekem mert nem sok mindenem van. Mindíg valamire spórolgatás megy. Amit bedobtam képet is azokat a Phaser weaponokat elég sok idő volt összeszednem de még a búnuszokat rollolnom kell rajta. Pedig szerintem elég erősek lesznek. Igyekszek Spórolgatni de mindíg kell valami ami picit javít rajtam :D

Új hozzászólás Aktív témák