Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
gerisz23
üzenetére
Őszintén,mire nem elég az?Vagy ha bekerülsz a dps gold csatira akkor mi lesz?Te is tudod hogy az ott lévő emberek 90% igazából béna ha valódi harcról van szó,nem értem akkor minek kaparni hogy oda kerüljön az ember,főleg úgy hogy 20-30kval lazán abszorválható bármelyik pve jelenleg,az meg hogy 1-2 perccel előbb végzel isan nem mindegy?
Nem tudom milyen lesz ez az admirality system,de ha lesz értelme tényleg több erős hajót fenttartani akkor esetleg lesz értelme jobb buildeket csinálni,hiszen a gép közel se fogja tudni olyan jól használni a hajód mint ahogy egy tapasztalat pvps tudja,ergo erősebb buildek kellenek,és több karakter akiknél van több build is.Bár engem nem igazán érdekel már,tegnap pl be se léptem,tudtam volna de minek,ma beléptem elnyomtam 20 kulcsot és kiléptem,ennyire érdekelt kb a játék,pár nap múlva vehetek majd trait slotot,akkor megnézem még mi változik,aztán ha nem jön valami eget rengető újdonság az új szezonnal szerintem én le is tesztem a lantot ezzel a játékkal,mert egyszerűen nem köt le.
Tal outhal szoktam néha dumálni ha fent vagyok,ő ugye marha jó pvps sőt talán a legjobb sci jelenleg tlilu mellett,de már ő se játszik,star conflictal tolja,hívott is engem hogy menjek de még nem vettem rá magam,csinált egy tutoriált is ha érdekel valakit: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Assetto Corsa EVO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi