Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha, akkor nem is látom sehol? Csak elég ha a egy repunál T5 van írva.
Endevornál ha már egyet megcsinálok a háromból, az is számít? Most pl. ground shield töltés kell, az oké, salvage, az is oké, meg kéne valami dilit bányászni valahol. Ha a 3. nincs meg, akkor sincs gond, a kettő után is kapok valamit?
-
Én két ilyen repu szerű vagy eventes karakterre gondolok, az egyik az említett jem'hadar-os, a másik egy klingon, aminél van valami könyv (Dominion Transponder és Encrypted Klingon receiver) vagy mi és ha a benne lévő dolgokat teljesítem, akkor kapok bónuszokat.
Ez a Repu sponsorship T5nél repunként van vagy először egy karakternél kéne kimaxolni mindent?
Illetve itt akkor igazából nincs egy main, hanem sok 65-ös kari van, amikkel mindegyikkel dailyztek?
A karaktereknél lévő dilit pl. össze lehet szedni egy helyre? Vagy azt hogy mozgatjátok?
Illetve még mindig megvan a T6 -100% ship couponom is, amit nem tudom hány éve adtál, még nem használtam fel, de lehet lassan kéne.

-
Na a Gravity Well-t, azt értem abból, amit írtál.

Karakterből van több is, ez a választék:
Nem sok, de egy idő után mindig valahogy kisiklik ez a dolog. Szóval igazából csak azért csinálom vele, mert már megvolt a karakter, de van másik 65ös sci kari.
Meg igazából fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálom egy 65ös karakterrel pl. napi szinten. Sok minden nincs unlcockolva, a legtöbb karakterrel TFOn fejlődtem. Wowban pl. annyival egyszerűbb volt a dailyzés vagyis inkább egyértelműbb.
-
Valahol fellelhető valami nagyon casual newbie guide? Elkezdtem szitezni az egyik romulán sci karit - csak nagyon casualban, főleg Duty Officer questekkel, meg TFOval -, hogy hogy hátha közben tanulom a dolgokat, de annyir a 0 segítséget ad a játék, hogy hihetetlen. Meg TFOn természetesen teljesen haszontalannak érzi magát az ember, mert gondolom a többség fekete öves veterán ott.

-
L3zl13
nagyúr
Szerintem te vagy az egyetlen akinél a bugoknak mindig pozitív hatása van.

Karakter ruha/kinézet lehet, hogy ugyanaz a bug amitől egyeseknek invalidentityname vagy mi volt a hajó neve TFO-kban. Az egyedi testreszabást valamiért nem tudja betölteni a játék és visszaáll valami default értékre.
-
sith7
félisten
értem, ok, akkor majd egyszer csak lesz ... jelenleg t3 a legmagasabb repum
1 event hajóm van, meg egy zen - es Jem'Hadar Vanguard Carrier; ami T6 - s
Csak láttam , hogy a flottás hajók között is vannak romulan hajók - kíváncsi vagyok erre az álcázásra, hogyan működik - , de nem tudok venni, mert flottás pénz van 77000, de fleet ship module nincs egy sem
-
L3zl13
nagyúr
25k-s pajzs heal az milyen szintű? Zöld? Arra általában nem is vesztegetem az időmet olyan kevés pontot ad.
A pajzs heal endeavor amúgyis bugos. Hol számolja a healt, hol nem ugyan azoknál a boff skilleknél van olyan, hogy egy darabig számolja aztán nem növekszik semmit, hiába spamelem a pajzs heal skilleket.
Egyedül a pajzs heales aktív trait bubi ami konzisztensen működik nekem ezeknél. -
GW2t a mai napig nem értem, hogy hogy marad életben - és nagyon megy a szekér -. Nekem regeteg órám van a játékban, 3-4000 óra vagy több, nem is tudom, hogy mikor néztem utoljára. Megvan egy csomó gemes cuccom - gem a valódi pénzes cucc, amit vehetsz ingame cuccért ugye -, de soha fel sem merült a gondolat, hogy költenem kéne a játékra - a kiegészítőkön túl. Mellette pedig rengeteg tartalom jön a játékba, ami ingyenes.
De megint annyit olvasgatok az STOról, hogy neki fogok ugrani újra.
Még úgyis félbe maradt az eventes karim a klingonoknál, már ha azt még be lehet fejezni, valami hajót vagy mit adna talán. 
-
sith7
félisten
Én is sajnálom
Nekem mint embernek, csak úgy lehet Klingon hajóm, ha veszek Zen - ért, ugye ?
Más
Elkezdtem ezt az új eventet, és ha jól látom, a 3 reward közül bármelyiket is nyerem meg , az eredmény egy T6 ship lesz
Megcsináltam egy küldetést, ami az eventhez kötődik, elsőre nem nagyon tudtam mit kell csinálni, végül 50 pont lett az eredmény, azt be is írta, most úgy áll a kampány, hogy 50/3500 , ugye ha meglesz a 3500 pont, akkor lesz reward, ha jól értem.
Mentem még 2 küldetést, jobban mentek, több hajót is sebeztem, ki is lőttem, de nem kaptam semmi pontot, illetve kaptam, de nem adta hozzá az 50 - hez, még mindig 50/3500 - n áll a számláló .... így nem lesz meg április 6 - ig a 3500 pont, ha naponta csak 50 - et ad
-
sith7
félisten
Ezt az eventet láttam én is, csináltam is egy klingon karaktert, talán vasárnap
, de azt hittem kapásból lvl 60 lesz,- egy videóban úgy tűnt, de aztán rájöttem, hogy rosszul láttam - és nem az lett, így nem foglalkoztam vele ...még mindig ott van lvl 1 - s
Ha lvl 10 lesz, akkor kapok egy T6 Klingon hajót ?
az komolyMi az , hogy recruit karakter ?
A kezdőképernyőn a karakter generálásnál csináltam egyet. Az jó úgy ?Karakterlap
Amúgy meg Te küldtél nekem már cuccokat

-
Plata
félisten
Sd helyett ad akart lenni,de telóról írtam és sikerült mellé nyomni.
Ha van vanguard hajód akkor gondolom van vanguard packod.
Vagy nem?
Mert ha igen a vanguard pack boffjait érdemes minden karinak ki venni.
A hajódra vegyél flottás konzolokat ha van rá dilid,a flottás a legjobb,ha csak nincs pár milliárd Ec-d hogy vegyél rá spéci hajó konzolokat.
Ha van zenes vagy eventes hajó konzolod ami szintén használható azt is rá teheted. -
sith7
félisten
ok, van flottám, külföldi, évekkel ezelőtt léptem bele, egy csomó mindent beletoltam a fejlesztésbe, tegnap ránéztem, jelenleg 2 főt számlál velem együtt
Nem tudom itt van - e még a fórumon, de őt minden nap látom ki-belépni
gerisz a neve , ő segített anno, meg valamiket adott is, ... ha nem dilitiumot, akkor mást ... lehet a játékon belüli e-mail - ben küldött talán fegyvereket, felszerelést ... de lehet keverem valami más játékkal
-
sith7
félisten
Na, toltam tegnap ezt az eventet, nem rossz, tényleg jól adja a dilitiumot, rövid idő alatt cc 500 / kör.
Be is váltottam az összes eddig meglévő, és tegnap összeszedett dilitiumomat zen - re, hogy majd meg tudjam venni a klingon packot, amit írtál .... így lett 150 zen - m
.... már csak 11.850 zen kell a pack - hoz
Kb. sose lesz meg
ja, meg fejlesztgettem a Repukat is, ahogy tudtam, de egyelőre nagy része még 0, meg van 1 db 2 -s ...azok se ma lesznek fullosak
Hülye kérdés következik:
Hol van az a bázis, ahova ha lemegyek, akkor tudok hajót, felszerelést venni/fejleszteni ?
-
gerisz23
őstag
Tegnap este visszaállt 500 körüli értékre,sokan visszaváltották a zenjüket dilire,csakhogy az hétvégére elfogy,400000Zen körül volt a piacon az átváltható mennyiség.
A dil botok a jatékosok kb 30-50%-át tették ki,nem tudjuk mennyit siekrült bannolni,illetve voltak akik rendesen farmoltak (mint pl én) és bannolták őket. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest