Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efanatica
tag
nos én infinity-t szoktam nyitni ha összejön 1 kulcsnak az ára így van félretéve az a kevés 400 lobi kristályom már. Szóval nekem nem nagyon van Ec-m se dilitiumom. Csak gondoltam ez a 500 amit adnak és eladnék egy hajót talán jó alap lenne megpróbálni kereskedni. Csak hát nem nagyon értek én a doffok meg boffok dolgaihoz. Azt értem ezek a jem'hadar-ok mit csinálnak csak nem igazán tudok jobbakat szerezni amit ad a game ami alapon is jó és nem zenes mondjuk. A doff meg még nehezebb része a game-nek szerintem mert se nagyon emberem se nagyon olyan ami jónak mondható pedig sokat adnak egy hajó mellé.
-
L3zl13
nagyúr
Elég szánalmas ez a "mega sale".
A T7-et meg már 5 éve is pletykálták cseten.
A 2 T6 kupon az éves eventen már 3 éve így megy, szóval nem igazán látom hogy most nagyon megugrott volna T6 hajó osztogatás.
Az 500 lobi a mostani eventen tényleg extra, de nem tudom abból mennyire lehet következtetést levonni. -
Efanatica
tag
igazán nagy vonalakban elvagyok a játéklban de nagyon csak casual szinten. Hiába van a fő karimon majdnem minden epic szinten de az advanced-en is könnyen leszednek sajna. ha ezt a hahjó buildelést jobbaqn megérteném kevesebb bajom lenne az biztos. meg van egy pár akár eventes hajó amivel szívesen játszanék de milyen karival meg milyen felszereléssel ugye XD
-
Efanatica
tag
az lehet de nekem valami normális elmagyarázás kéne casual ként hogyan csináljam a dolgokat hogy valamelyet én is élvezzem a játékot. Ne csak azt lássam hogy más megint mennyire over power az új cuccok miatt. ezért kéne valahogy ellátnom magam EC-vel mert vannak olyan dolgok amik casual ként nem lesznek megszerezhetőek sajnos. Én pedig jobban szeretem a földi harcokat csak oda sajnos nem olyan sűrűn hív be a random TFO. Az én pár darab karakterem pedig rendbe kéne valahogy rakni. Még azt se tudom hogy melyik Breen hajót lenne érdemes engi karival használni

-
-
Efanatica
tag
azokat én magaim is könyebbnek vélem és valahogy talán egyszerűbb egy karit összerakni mint a hajókat. szoktam menni földit de nagyon nehezen hív be pedig az 5 karimból 3-al simán lehetne menni elitezni néha.Bug junt valóban nem olyan vészes oda pl a saját féle since-el szeretek is menni meg a fő karimmal ami tactical. egyedül a gond azzal van hogy nehezen hív be valamire is
-
Efanatica
tag
hát te jó Isten mennyi mindened van én meg csak ilyen kis casual játékosként játszok és nagyon sok dolgot nem tudok így is. az is meglepett hogy az a 4 map olyan amin lehet cuccot farmolni. nekem kb semmim sincs. azt a hülye tour the duty vagy mi küldit akartam csinálni de sajnos nincs elég speed-em hozzá az meg 1 mill ec / kari lenne naponta. igaz van kb csak 5 karim de valahogy jó lenne a nagyot még jobban erősíteni de így olyan kilátástalan mindíg. jön valmai új pakk új kieg új boc hajó és traitek én meg valami ezer éves dolgokkat használok. Kicsit unfair a game sok helyen.
az hogy miért nem craftolok konzot szerintem nincs rá matim és nem tudom mit kéne.egy időben azt próbáltam csinálni ami spec-et ad a boffoknak . tudod miracle, pilot meg a többi ami van. Legalább a fő karim már minden specet kiszedett és minden repuja maxolt.de a doff cuccal se haladok sajna -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A JTVFX meganimálta az egész csatát az oda vezető eseményekkel együtt, itt nézd meg az utolsó pár videót: https://www.youtube.com/@JTVFX1
-
L3zl13
nagyúr
Már korábban is írtam, szerintem te vagy az egyetlen ember akinek rendszeresen úgy bugol be valami a játékban, hogy az előnyére válik.
Lecsekkoltam megint karakter váltással, de normálisan megmarad a cool down a napi bónuszon.Hacsak nem úgy jártál most mint én pár nappal ezelőtt. Vártam, hogy lejárjon a cd a napi progresszen és előző nap is ugyanazzal a karival futottam körbe a pályát, szóval azon is cd volt. Amint láttam, hogy a Fastest game on Ice küldi elérhető az npc-nél, gyorsan felvettem, körbementem és leadtam a küldit aztán, mint aki jól végezte dolgát logoltam volna ki. Szerecsére valamiért visszamentem az event oldalra és látom, hogy nincs cd a napi progresszen.
Rájöttem, hogy a CD a küldin kicsit előbb járt le mint a CD a napi progresszen és olyan jó időt futottam, hogy sikeresen beváltottam a küldit pár másodperccel az előtt, hogy a napi cd is lejárt volna. Így csak egy winter tokent kaptam a futásért meg egy kis xp-t, de nem számított a progresszbe szóval le kellett futnom a kört egy másik karival is, hogy meglegyen a napi progressz. -
Nagus
senior tag
Distruptorra milyen ingyenes konzolok vannak? Van annyi, mint antiprotonra? Jó lesz ez a gép, szeretni fogom.
Még fel kell húznom Mk XV-re mindent meg epicre. Gondolkodtam a disruptoron.
Tegnap törlődött minden traitem (repu, ship, ground, space...) egy winteres map látogatás után
-
-
Efanatica
tag
azért mert álltalában beam-et könyebb összerakni és nem sok trait-em van ami cannonra való.
a másik dolog hogy nekem csak 1 karakterem van ami maxolt és dilit kap ha szintet lép de nem mindíg azon vagyok fent mert haladni kéne a többivel és és csinosítgatni a hajókat. nem vagyok az a nagy játékos csak elég rossz és unalmas így hogy nem lehet haladni. de minden game ilyen ami pay to win -
Efanatica
tag
De az admiralitás nem dilit ad. Hanem olyan cuccot higy ha kapsz akkor többet fog adni. A másik meg csak fleetbe valót ad ami csak a fejlesztésre való. Recruit alatt ha arra gondoksz hogy gammás, deltás vagy temporalos karaktert csinálni hát a 3 hol 2 kész van de a jem hadarhoz semmi kedvem mert elég gyengécske az andoriai hajóba még. Ő lenne a phaser dmg karim még hogy használják pilóta hajót de nem tudom azt hogy rakjam össze
-
Efanatica
tag
most nézem igazad van de még nem használom. El is felejtettem de még nincs meg egy darab jeges képesség se amivel még működhetne jobban. Csak a breen szett van fenn meg a fegyver szett a téli eventből. plusz egy jeges konzol még meg egy jeges space trait amit találtam de lehet az csak beam fegyverekre jó ami a Symbiotic Ice.
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom ez bug-e vagy így tervezték. Azokban az eventekben ahol patrol is választható, patrolból általában többet kell letolni, hogy kimaxold a napi pontszámot.
Szóval az normális, hogy a patrol 1 pontot ad az TFO pedig 2-t és az event bejelentésekor eleve úgy írták, hogy 14 pontot kell gyűjteni, nem úgy, hogy 14 napon keresztül kell csinálni. -
MichaelSD
őstag
Overload-Linked Phaser Quad Cannon igazából csak annak érdekes akinek nincsen "Go for the Kill" traitje. Mivel a GTK magában 100% uptime-ot ad a CRFnek, nincs sok értelme az Overload-os ágyut használni.
-
L3zl13
nagyúr
Nem arról van szó, hogy nehéz, hanem, aki új játékos az több évnyi lemaradásban van a régi játékosokhoz képest, amit talán soha nem tud behozni.
A casual játékhoz mindegy, de akit az érdekel hogy mennyit sebez a hajója a többiekhez képest és minmaxolgat az akár fel is adhatja. -
Efanatica
tag
30-35 körül vagyok még csak benne ... van egy pár ami nehézkes meg egy pár amire lusta is vagyok megcsinálni .... de még a fő karin se minden van megcsinálva nem tudom másnak hogy megy ez amugy ... pl a doff küldik ... de valahogy mostanában picit erősebbnek kezdem érezni a fő karim és a science karaktereim mint ami csak van úgy. pedig még azt az 1 eng-t meg kéne csináljam meg egy vicces breen-es karit ami cold dmg-el

-
Efanatica
tag
Én azt az endevor dolgot ilyen daly cuccnak érzem csak mert nagyon lassan lehet benne fejlődni meg a random pont osztogatás annyira nem túl jó. Amit tudok megcsinálom. Nincs egy konkrét karim erre a célra mert van amin másfajta sebzést használok. Mint pl a plasma vagy antiproton. Csak egy van ami a fő és mindent azon próbálok összerakni hogy erősebb legyen. Csak ugye nekem annyira nem megy jól a pénz keresés ebben a játékban sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Óra topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most épp Boffok után nézelődöm és a watcherek szimpinek tűnnek holtversenyben a jemhadarokkal.
És ingyen adták.

Még fel kell húznom Mk XV-re mindent meg epicre. Gondolkodtam a disruptoron.