Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
T6 hajó problémára lehet tudok neked megoldást.
A store-ban időnként lehet venni limitált darabszámban T6 hajó kupont.
És azt oda adhatod egy barátodnak aki ingyen vehet egy T6 zenes hajót.
Kétszer volt eddig ilyen akció.Tavaly nyáron és valamikor nem olyan régen decemberben,nyáron ki hagytam,a kupon ugyanis eladható,de olyan nevetséges áron ami miatt úgy gondoltam nem éri meg megvenni,a kupon asszem 3 ezer zen,az ára meg 200-300 millió közt mozog.
De most vettem decemberben,de nem eladásra,csak úgy,hogy miért nem tom,csak vettem.
Ha feljössz oda adom és beváltod egy neked tetsző zenes T6 hajóra.
Csak arra figyelj hogy legyen 1 szabad active ship slot-od.
Jah meg arra is figyelj,hogy ha fed-es karinak kell a hajó ne klingont válts ki.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Pedig a mostani event egyszerű,menni kell egy eventes TFO-t.
Évfordulós event nem tudom milyen lesz.
Az biztos hogy T6 hajó lesz a jutalma,az amit fent is linkeltem.
Az event fülön csak jelentkezni kell valamelyik TFO-ra és annyi a mostani event.
Infected a legegyszerűbb TFO. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Jah jut eszembe promó hajó,ez nem dobozból jön,bocs de elfelejtettem válaszolni rá,utálok mobilon pötyögni.
Ez a hajó zen storeból vehető R&D promotional pack-ból esik,ez egy promós craftos láda.
Van benne 10 lobi kristály meg egy rakás random craft alapanyag és komponens meg egyéb craftos szarság.
Ha jól emlékszem 1 láda 300 zen.A bundle 1000 zen és 4 láda van benne.
Na most ebből esik promo event alatt egy hajó,már ha esik,mert szerintem inkább baszik esni.
Ha promós hajót akarok inkább megveszem EC-ért mint hogy nyissak mert olcsóbb.
Igaz most le vagyok égve mint a rosseb,de ha nagyon kell bevetem a flottás bugot 37 karival oszt lesz pézöm pár hét alatt.
Sok kari néha előny.
Anyám olyan vacak kávét főztem hogy még a parókám is visít.
Ui: közben megtaláltam mi van az R&D packban.
Research and Development Pack – 300 ZenThis pack includes:
15 Common, Uncommon, Rare or Very Rare R&D Materials
15 Uncommon, Rare or Very Rare R&D Materials
6 Rare or Very Rare R&D Materials
4 Very Rare R&D Materials
3 Mk 2 or Better R&D Components
3 Mk 6 or Better R&D Components
2 Mk 10 or Better R&D Components
3 Random R&D Catalysts
4 Random Upgrade AcceleratorsResearch and Development Pack Bundle – 1000 Zen
This pack includes:
4 Research and Development Packs
(You will receive 4 separate packs when making this one purchase, NOT 1 pack that unpacks 4) -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Nem tudom mi lesz.
Ha T7 akkor sajna az jobb lesz mindenben mint T6.
Talán lesz T6 fejlesztési lehetőség.
De sajna a T7 akkor is jobb.
Ha lesz.Várjuk meg májust mertsok pletyka.De ki tudja mennyi az igazság.
De nyáron jön ingyen hajó.
Ha T7 bejön májusban az ingyenes hajó is T7 lesz.
De nem csak Risa hanem TNG event is lesz.Talán. -
L3zl13
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
A Galaxy map-en vannak különböző nevű nebulák. Ha oda elmész, mindegyiknek van egy DOFF küldetés sorozata, ami a végén kék vagy lila DOFF-ot ad. Plusz elérhetővé tesz egy ismételhető DOFF küldit amivel további lila officereket szerzhetsz.
Ezen kívül van egy ismételhető colonization DOFF küldi az Operations department alatt, ami elég jól adja a dilithiumot 5 passangerért cserébe.
Fleet projectekbe is használhatóak civilként.Szóval összességében elég hasznosak.
Nekem Fed oldalon inkább a prisonerekkel van gondom. Nem sok hasznot hajtanak a konyhára.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Ha felmész a játékba és megnyomod J gombot bal oldalt látszani fog a jelenlegi event,2 is van brícs és phönix,rákattintasz feljön egy küldi,elfogadod elmész Drozana állomásra ott egy kis köcsögtől kapsz egy ingyen phönix dobozt.
Sok minden jöhet belőle,ha szerencséd van epic token jön belőle,az t6 hajó,vagy rosszabb.
Itt fel vannak sorolva.
Nekem az első napi ingyenes egy uncommon volt.A token átadható másik karidnak is ha van account bankod. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Csütörtökön kezdődik.
Doffot nézd meg hogy milyet kér.Az akadémián tudsz kérni doffokat.
Van a nagy kör épületben egy NPC akinél 4 csomag doffot kérhetsz.
Kint a kertben egy vulkáni andóriai és tellarita NPC-nél lehet kérni még,kb 1-2 nap alatt kapod meg.
De az űrt járva is találkozhatsz doffot adó küldivel. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
tudtommal semmi ilyen korlátozás nincs már a játékban. ergo ha játszol egy hőssel akkor minden képességét teljesen ki tudod használni, függetlenül attól hogy hanyas szintű a fiókod vagy a hős. a hős fejlesztésével is csak kozmetikai opciók nyílnak meg illetve profilkép vagy egyszeri arany jutalom.
ami mondjuk valóban farmolós az maguknak a hősöknek a megvétele.
amúgy jah, van pár elég erősen dögös skin a játékban. látszik ki volt a célcsoport

-
Kotomicuki
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Most nagyon erősek a sci behatások - bármelyik kasztnál - , így érdemes lehet őket kimaxolni (kontroll 2, elszívás 2, egzotikus sebzés 3 pötty), még ha a hajók váltogatása közben (trait megszerzés) nem is mindegyiken lehet mindet alkalmazni.
Bármihez nyúlsz, az egyiket, vagy akár többet is belőlük, de használni fogja az adott dolog - ill. az igazán nagy és "jó" dolgok legalább az egyiket kihasználják.
Ha a beam + FaW mellett döntesz - majd a játék úgy is "rákényszerít" erre - , akkor az energiafegyverekre és azok távolsági büntetésének feloldására is érdemes 3-3 pöttyöt szánni.
A célzással, találati aránnyal az elején lehet csak gond - ekkor az [ACC]-os fegyverek sokat segítenek - , utána már másként fogod megoldani a problémát - a kisebb, nehezebben eltalálhatókra pl. Gravity Well-t, vagy aknát (esetleg aceton konzolt) dobsz, a többit meg úgyis vinni fogják, akkor már a "sima" beam-ek is.
Ha a védekezésre teszel pöttyöt, akkor néha-néha felvillan a piros miss és sértetlenül megúszhatod az adott találatot, de nem ez fogja megmenteni a hajódat a pusztulástól.A pöttyök első darabja hoz igazán nagy bónuszt, a többi 2 már csak együttvéve ennyit, így el lehet gondolkodni a mindenből egy kicsit elvén is, ha nincs specifikus ellenséges behatás, vagy hajó "hiba", amin javítani szeretne az egyén. (Ezért sem kell nagyon agyalni azon, hogy a jelenlegi skill-ezésben mi a "hiba" -> azt majd úgyis a karakter alá adott, végső hajó, konzolok, szettek, trait-ek, stb. összessége határozza meg - ezt meg előre senki sem tudhatja - kivéve Plata.)
De itt az én, mindenből egy kevés elképzelésem!
Igaz, hogy se nem túl védekező, se nem túl mozgékony - és 1-2 helyen csak a szabályrendszer miatt van igazából pötty - , de a beam + FaW igényli legkevésbé azt és egy fürgébb, legalább 3 sci konzolhelyes hajón - nálam ezek (egyenlőre) a xyfius és a chel boalg hajókra redukálódnak (kivéve az alapjáraton sci-sebb romulánokat) - , ahol már a sci-részlegét is ki lehet használni a skill-ezésnek, már a mozgékonysággal sincs gond.
A kritikus találatok valószínűségét növelő, flottás tac-konzolokkal jól harmonizál ez a felállás. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Küldizés közben és kis szinten a torpedók még nagyon erősek,de magasabb szinten vagy STF-en már csak akkor ütnek igazán nagyot ha van rá skillezve és van rá pár torpedó erősítőd,no persze nekem szinte minden hajómon van 1 torpedó.
Amikor én kezdtem a játékot akkor még az volt a jó ha elöl 1 dual beam 1 torpedó és dhc-k voltak hátul turret.
De közben jól megváltozott a játék,de nekem még a mai napig kötelező cucc a torpedó,akár ki akár mit mond.
Ma már nem is divat a dhc csak a bím meg a faw,de az nekem unalmas. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
A torpedózás speciális hajót, konzolokat és trait-eket igényel, amik nehezebben beszerezhetőek/összeszedhetőek, sokkal inkább, mint a mezei beam + FaW, így kezdésként mindenképp a beam-ek a javasoltak: igaz, hogy unalmasabb velük a játékmenet, de cserébe hatékonyabbak is a kezdő lehetőségekhez mérten. (a torpedók, rásegítés nélkül "meghalnak" a 30.-40. szint elérése után - és a spred skill sem segít ezen)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehet egy torpedó sem a hajóidon (hacsaknem egy szett része
), hanem azt, hogy helyette egy normális beam, a többi mellé, sokkal hatékonyabb nála - kezdőként és az ezzel járó, korlátozott elérhetőségek mellett mindenképp.Ha még semmid sincs (nincs min. 2 spec-ág kihúzva, Mk XIV-es (iconian beam) szetted, min. p. leech konzolod, repu-k full kihúzva a trait-jeikért, jobbféle hajó trait-ek (pl. a BC-é), esetlegesen flottás cuccok beszerezve), addig a cirkálók (vagy a jobb pajzsuk miatt a sci hajók is, ha van hozzá boof- ÉS kapitányi skill-ed is - javaslom minden karakterednél a kontroll(2), az elszívás(2) és az egzotikus sebzések(3) kimaxolását, mert a mostani metában ezek nagyon hasznosak, bármelyik kaszt számára) nagyobb túlélési esélyt nyújtanak és a beam-eket sem hátráltatja a lomhaságuk, mint ahogy azt a torpedókkal tennék.
Az account bank a karaktereid közti cserét teszi lehetővé, de ennek egy részét át lehet hidalni a levelezéssel. A pénzügyi korlátozásfeloldás valószínű, hogy előbb fog kelleni, ha megkezdik a termelést a karaktereid.
A hátizsákok-karakterbankok igény szerintiek (nálam +1 - +1 a minimum, mert nem tudok létezni hely nélkül - minden bizbaszt tárolok, ameddig csak tudok), de a 100-as doff-tárhely-bővítés az minden, nem kifejezetten farm-karakter számára kötelező lesz, egy idő után.
Mivel a szintlépésekkor kapott, box-os és lobby-s hajók kivételével bármelyik, már megszerzett/zen-ért megvett járgány bármikor, újra kivehető, ezért hajóhelyeket sem kell venni - amit épp nem használsz, azt bedugod a szárazdokkba. Fontos, hogy az új karaktereid MINDEN hajóját megtartsd, amíg azok el nem érik az 52. szintet, hogy az admiralty-ban ne üres kézzel induljanak! -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Hát a torpedó build elég húzós dolog.
Skillezés elég macerás dolog,ha elrontod sajnos 500 zenbe kerül újra kezdeni.
Az Ec limitet érdemes unlockolni,bank és táska nem olyan fontos.Sajnos csak 1 karira vonatkozik a bővítés.
Itt van pár skillezés,én innen szoktam nézelődni.
[link]
Ha Konfigos erre tévedne vagy lenne kedve írni talán ajánlhatna egy jó skillezést tac karinak.
Esetleg még Gerisz segíthet,ők értenek hozzá. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Ha eléri a karaktered a 10-es szintet és át jön rendes időbe akkor vedd fel a featured episode küldijét,abból kiszedhetsz egy űr szettet,amit ha jól tudom mk12-es szintig ingyen felfejleszthetsz,vagyis ha szintet lépsz és új hajót kapsz a szettet ingyen upgradelheted a következő szintre.
Mivel TOS karit kezdtél így azt hiszem nem tudok neked kezdő cuccot küldeni,a TOS karinak nincs posta 10-es szintig.És nem egy időzónában vagyunk,te a 23 vagy 22-edik században én a 25-ödikben. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
De hogy csak mondtam,kezdhetsz Tos fed-et is,érdekes az első 10 szint.De már nem jár érte jutalom.
Hát azt válaszd ami neked bejön,jó mindegyik,engi tac és sci is.
Bevallom őszintén nekem mostanában a tac engi unalmas,főleg sci karival játszom,bár klingon lökött tac kari az más azzal is szoktam még játszani.
De nemsokára megint jön egy jó kis kavarás,ami úgy néz ki csúnya sci és engi nerf lesz és enyhe tac buff. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
TOS starfleet egy event volt tavaly,ha felhúztál egy TOS karit az event ideje alatt akkor kaptál rengeteg jutalmat.
Doff-ozán nem rossz,napi küldi az már nem nagyon van.
Javaslom romulán vagy fed karit kezdj,ha újat akarsz,ha romulán fed az még jobb,mert bár a klingon a buli oldal,de azzal senki nem játszik.
Ha új karit kezdesz szivesen gyártok neked kezdő cuccost.De csak este fele.
Kb 20 perc alatt legyártok egy garnitúra kezdő cuccost.Kit ground fegyverzet armor pajzs meg hajóra cuccos. -
L3zl13
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
a játékon belül nincs valami help opció? ha jól emlékszem az elején mond mindent hogy hogy kell csinálni, engem idegesítettek is a tippek mindenütt.
de amúgy sztem már nem igazán támogatja a játék az új belépőket, inkább a régi játékosokra épít. annyi "tartalom" (azért tettem csak idézőjelbe, mert ezt inkább úgy kell érteni hogy farmolnivaló) van benne, ami már-már letaglózó. bár ha mindenképp akarsz neki adni egy esélyt, és a nulláról kezded, én azt mondanám húzd fel a karaktert 50-es szintre a főküldetésekkel, aztán kezdd el húzni a reputation-öket. azokkal elleszel egy darabig és egész jó cuccokat tudsz kiszedni belőlük. érdemes lehet belépned egy flottába is, hátha találsz pár nagylelkű veteránt aki megdob néhány milla EC-vel vásárolgani, vagy megunt doffokkal, idejétmúlt boxos hajókkal, ilyesmi. mondanám, hogy kisegítelek, de kétlem hogy az én vagyonom sokat érne már.
kis önreklám: mostanában elkezdtem Heroes of the Stormozni, ez gyakorlatilag a Blizzard féle LoL/DotA iteráció, csak "eredeti" Blizzardos hősökkel, meg sokkal változatosabb pályákkal.
zsír ha jól emlékszem te pl a pvp miatt toltad még utánam is sokáig az STO-t (nem tudom még tolod-e), ha gondolod próbáld ki a HotS-ot
elég pörgős, és skill orientált, ergo mindenki egyenlő eséllyel indul - már ha azt nem számítjuk hogy néha már a csapat kompozíció alapján lehet tudni ki lesz a nyertes.
ha ezzel a linkkel regeltek jár két ingyen hős is
-
gerisz23
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Gyűjtöd az xp-t csinálhatod a repukat,farmolhatsz dilit ect stb jobb felszerelésre.A lényeg hogy legyen elképzelésed mit akarsz,és törekedj a megvalósítására.Mikor elkezdtem játszani azt hittem soha nem lesznek zenes,lobis hajóim,felszerelésem stb.Aztán szép apránként meglett majdnem minden,sokat segítettek innen a fórumról.
A sorozatokat érdemes végignézni,hogy minél jobban tudjon azonosulni az ember a story missiókhoz.Én utólag kezdtem el őket nézni-már játszottam javában-de úgy kerek a történet ha tudod mi miért volt.DS9-et nézem közben,háát Voyager jobban tetszett,de gondolom a történet haladtával a karakterek is fejlődnek. -
Raulblanco
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
A lila nem szép, nekem kifejezetten bántja a szemem az az egy ami fent van. De még nem döntöttem el, hogy az marad-e fent, vagy a Kobalit rakjam-e fel. UR-en utóbbi megkapja az AMP szorzót, viszont kevesebb energia, de az energiából így is jó vagyok override-al és plasmoniccal, plusz a jó pajzs heal miatt lehet kivenném a tss-t és beraknék helyette második override-ot, azzal meg akkor főleg nem lenne energia gond.
Így néz ki a hajó, engineer kapitány, cruiserben, puggal 22-25k dps, dps csapattal 30k+

az inventorym csak ritkán telik meg, de akkor persze zavaró, tervezem is megvenni azt a maradék kevés bővítést amit a főkarimnál még tudok, meg persze az account bankomat is maxolni akarom majd.

Konfigos
Végül nem tudtam próbálni tegnap, 1:20kor nyitottak egyet, de azt kihagytam inkább, nagyon közel volt a packok vételének időpontjához, utána meg már 2:01-ig nem nyitott senki semmit, így inkább mentem aludni.
Majd ma kipróbálom ezt a box és packok utána dolgot megint.Elachi upgrade felemás lett, igazából magamban mondtam is poénból, hogy a crtd3-as ground fegyver lesz majd crtd4-es az 5db crtd3-as cuccból, de jobban örültem volna ha nem trafálok bele.
dbb 1 dmg 1 crth, sima beam is 1 crth 1 dmg.
acc3 beam dmg
acc3as 3db dhc-ból kettő azonnal kapott crtd-t. harmadikra még 2 omegát rá kellett nyomni, mert az istenért nem akart fellépni, akkor legalább beadta mk 11-esen az acc4-et, 180-ért van fent egy, kicsit alávágtam 99m-ra.az acc3 crtd-ket 25-25-ért megvették, szóval nagy gond már úgysem lesz.
a crtd4 sniper rifle-t pedig vagy eladom vagy megtartom, meglátjuk lesz-e rá értelmes ajánlat.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
doffozáshoz tippek:
-akadémián vannak toborzós assigmentek, azokat érdemes futtatni, mert ingyen adnak fehér-zöld, de nagyon ritkán akár jobb doffokat is.
-exchange-en érdemes vásárolni refugee-ket, amiket be lehet rakni Asylum on XY (bolygó neve) assigmentekbe, amiből, ha jó trait-es volt a refugee könnyen kaphatsz kék/lila doffokat.
-Assigment Chain-eket (tehát ami több küldiből is áll, nevében írja hogy "Mittudomén 1/7") érdemes csinálni, mert egy csomó ad doffot a végén, vagy megnyit olyan assigot, ami adhat doffot.
Ilyen van pl minden nebulában (7 részes, kék doffot ad a végén, és ismételhető küldit ami lilát ad ha crittel).
Kardassziai űrben van három, 4 részes lánc (fednél Paradan, Karemma, Bajoran) amit ha megcsinálsz kinyitod az Officer Exchange küldit, amivel a fehéreidet/zöldjeidet be tudod darálni és jó eséllyel jobbakat kapsz. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Ha a többiek is feljönnek talán majd segítenek neked ebben,én nem igazán értek dologhoz,a vidióta karik készítéséhez igen.

Azért van sok kék és lila doffom,mert a flottánkban már vagy másfél éve (?) megy a sulibánozás,és az adja a doffokat.
Egy sulibán küldisorral olyan 80-90 doffot kapok,ami vagy kék vagy lila,vagy zöld hogy dögölne meg.
Fehér doffom már nincs is,és mivel lusta vagyok így öt naponta kitörlök 2-3x30 kék zöld dofffot.
Tököm se vacakol exen kék ződ doffal,ha lila és nem ér 1 vagy 2 misit akkor azt sem rakom ki,mert állati lusta disznó vagyok.
A hajón lévő lila cuccok 80%-a repuból jött,a maradék meg olcsó vacak.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Az,én omega nukara roma repuval szoktam kezdeni,bár mivel gondolom dyson felszerelést akarsz dyson hajóra ezért neked inkább dyson meg még két valamelyikre érdemes ráfeküdni,bár ha van időd húzhatod mind a 6 reput,elmész stf-re vagy valami más pve-re szerzel markot az 2-3 napra elég.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Nos mivel nincs sponsorshiped,így javaslom először 3 reput húzz fel,az könnyebb mint egyszerre a hatot.
Nekem marha sok karim van így van mindenre bőven sponsorshipem,így egyszerre szoktam húzni az összes reput.
De fleet markot is érdemes szerezni.
A pénz farmolós részt nem tudom,én ahhoz baromi lusta disznó vagyok.
Sulibánozok meg contrabandozok és kész,ami pénzecske jön az úgy nagyjából elég a hülyeségeimre.
Ha kell valami nagyon értékes hajó véletlen akkor talán nekiállok pénzt farmolni.De amúgy nekem nem szabad pénzt farmolni,nincs az a pénz amit én ne költenék el hülyeségekre.
Ja és foundry küldivel jó ha keresel fél milliót,és harcolni kell érte,hát a tököm se fog 10-15 percig harcolni félmilláért.
-
válasz
CactuS
üzenetére
Sikerült, kaptam egy kék Dr. Sibak clone. Ezt a része pipa.

A szabadon választható PvE queue mission-ökből milyen markokat érdemes kivenni? Fleet mark-ot és azt beváltani Fleet creditre?
Próbáltam pénzt farmolni ez alapján, de nem igazán találtam meg ezt a Foundry questet. Azóta már kivették?
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Skillezéshez nem értek szóval nem szólok hozzá.De nekem kicsit felemásnak tűnik.
Viszont doffokat érdemes lenne beszerezned.Szerintem 3 lila deflector officer és 1 gw doff jól jönne,deflector officerből azt vegyél amelyik a sci skillek cd-jét csökkenti.
Doffokból jó ha van sok főleg kék vagy lila,de a zöld sem rossz,ha van a flottádban lehetőség sulibánozásra,az jó doff szerzési lehetőség.Sok jó doffot szerezhetsz be.
Ma van március 13 és péntek,csináld meg a horror küldit és kapsz 1 kék klón doffot.Minden péntek 13-on van lehetőség megcsinálni a küldit és doffot beszerezni.Jó kis doff,Dr. Sibak a neve.Hearts on minds eventen lehet szerezni,a Hearts on minds küldivel.
Jah és dobd el a Mask energy signature boff skillt. -
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Én úgy oldottam meg hogy amikor abbahagytam a WoW-ot töröltem a karijaim,így nincs csábítás sem.
Boffok hogy lejönnek azt megoldhatod úgy hogy lemented a hajót aktuális boff kiosztását,meg egyéb vackot.Van egy olyan hogy save loadout.Azzal.
Ha kiszedi a boffokat csak betöltöd és kész.Bár van hogy a boffod képességeit is meg variálja,ez egy új feature,hogy ne unatkozzunk.Már jó ideje megvan,minden nagyobb kiegnél újra előjön,de ezek a barmok nem tudják javítani. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
grafikai bugra nem igazán tudok mit mondani, nekem átlagos hardveren, friss driverekkel nem volt soha gondom, egyedüli a laptopon ütköztem néha problémába de abban meg már ötéves IGP volt lejárt támogatással...
csinálj loadout-ot. minden hajóhoz jár kettő ingyen, ha egy el van mentve, már pár kattintással elő tudod hozni a megszokott felületet ha bebugzana. amúgy vicces, mert ez a hiba kb azóta jelen van mióta behozták ezt a rendszert...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
hát a repukat viszonylag könnyű kihúzni, a dialy bonus mark miatt elég kétnaponta menni egy-egy, a repuhoz tartozó küldit, és annyival ki lehet tolni. ha már előzőleg egy másik kariddal megcsináltad, vehetsz ki bónuszt amivel fele annyi idő is elég. az igazi "endgame" inkább a specializációk kihúzása, ami kb végtelen grind, illetve EC farmolás amihez meg kell a végtelen mák. zseniális design.
én már azt fontolgatom hogy jótékony célra a flottának adományozom az eladható cuccaim és végleg abbahagyom a dolgot.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Nem a Gear 50-es szintű,ha magasabbra akarod vinni akkor fizess.
Egyrészt dilithiummal egyrészt ec-vel.
Ha a teljes hajód felszerelését mk12-ről maxos mk14 epicre akarod vinni akkor kell 1-2 milliárd.Meg párszáz ezer dilithium.Ugyanis csak Mk12 very rare geart tudsz szerezni repuból,ha azt akarod hogy mk14 epic legyen akkor költened kell rá baromi sokat.
Sci karival sem kell ki maxolni a sci skilleket,csak azt amit használsz is,többit fölösleges.
Matchelni a szintet akkor tudod,ha bevesznek téged partyban,party ablakon lesz egy olyan hogy match level. -
gerisz23
őstag
Mindegyik
reputation-höz kellenek markok,amiket ott lehet szerezni.Cristalyne-nukara,borgos pl khitomer-omega,breach-Dyson,azura nebula-romulan.Ahol az eventes hajóhoz pakolsz be cuccot,ott tudsz indítani reputationhoz 20 órás repukat,amikkel fejlödhetsz,jelenleg a 4 félét ugyebár,kell bele mark exp pont,meg nyersanyag pl large shield charge,amit earth spacedokba vendornál tudsz venni,exchange mellett,ahol öltözetet is válthatsz.Az asztalnál van vendor annál,meg féláron megveszi a felesleges cuccaidat. -
gerisz23
őstag
Sokat raktál weaponsra,keveset a Sci skillekre.Ha healelni akarsz úgyse nagyon sebzel fegyverrel,mivel érdemes auxra és pajzsra pakolni az energiát,úgy meg csak torpal sebzel,érdemes less kivenni majd a gravi torpot a dyson repuból-azt el is kezdheted csinálni.
Sci karival nem látom értelmét weaponsra pakolni,érdemes valamilyen phased fegyverzetet használni,Ami hatással van as fegyverre,és lehetöleg acc-s cuccokat vegyél.Próbáltam,igaz talán 1-2 pont van energy weaponsomon csak,de 130 energiaszintnél fegyvereken 300-at dob a sebzésen dual beam banknál,Ami édeskevés.Ha fegyverrel akarsz sebezni csinálj tactot
Majd összedobok valamit az új hajóra,aztán linkelem.
Jah Sci skilleket érdemes maxra húzni,hogy te is tudjál 3-as szintu képességeket adni a boffjaidnak. -
FireKeeper
nagyúr
mondjuk ez egy jó lehet véglegesnek, de sztem ha másnak van alternatív ötlete azt is fontold meg.
-
FireKeeper
nagyúr
Ha elérted az 50-et, XII darabokat lehet választani. Érdemes így kiszedni őket, mert set bónuszt csak így kapsz, ha azonos szintűek az elemek.
Pirk: a Party Patrol 4-7 perc, attól függően hogy hány futós miniQt kapsz, illetve mennyire Vannak sokan az instában.
A Step Between Stars kb 10-15 perc. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nagyjából csak annyi különbség van a két hajó között, hogy az egyik jobban fordul, de cserébe kicsit gyengébb hullban. Én itt a deep space sci hajót vettem ki, szerintem elég volt a turnrateje, jól lehetett használni DBB-okkal.
Viszont ez az a pont, amikor érdemes összerakni a zent egy Vestára.Kaporc: az aegis sem lenne rossz, ha nem covariant pajzsa lenne. Amúgy vegyes szetnek szerintem is van létjogosultsága, pl. sci hajónak az adapted maco cuccok a resilient maco pajzzsal.
-
FireKeeper
nagyúr
akkor úgy látszik egy év alatt nem sikerült rájönni hogy ez kurvára nincsen jó (ESD-n felveszed, academy-n megcsinálod, ESD-n leadod, aaaanyáááááááám).
mivel a commendation bound to character, sajnos nem.
szinte minden season start ilyen, az első pár napban ledobál a picsába. a legacy of romulus kieg után konkrétan másfél-két hónapig nem volt stabil a cucc.
-
Wolverine
félisten
Mekkora szintet kér? Lvl10 vagy 20?
Más: részletes statok a fent belinkelt Sci Destroyerekről, és a Tac mode leírása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Q lökte az Enterprise-D -t egy Borg kocka elé, meg vele kezdődött az egész TNG széria. Az emberiség Q-k alkotta bíróság előtt áll, hogy kiderüljön méltóak vagyunk-e a létezésre. A tárgyalás pedig soha nem ér véget.
Pótold be azt a 10 évad TNG-t, amit most összegeztem neked.
FireKeeper: hehe

-
Wolverine
félisten
Ma este lesz még egy ajándék a Zen Store-ból, és holnaptól születésnapi ünnepség Q-val, meg egy új sci hajóval, ami neked perfekt lesz lvl50-en

szerk: ami a tegnapi híreket illeti: Solanae szett és új űrruha, és az új lockbox hajók (Hirogen Hunter Heavy Escort, Hirogen Apex Heavy Battlecruiser, Mirror Heavy Cruiser Retrofit - Stargazer -, Mirror Negh'Var Heavy Battlecruiser és Mirror Dhelan Warbird Retrofit).
-
gerisz23
őstag
pkaolj már rá az aux powerre hamár sci vagy
a többit lehetőleg shieldre,fegyverekkel úgyse nagyon sebzel,igaz van rá ellenpélda is de az most nem játszik.Minél több pontot raksz auxra annál többet sebeznek majd a sci képességek,ezt úgy tudod megtenni,hogy bal alul ahol látod a weapon,shield,eng meg aux szinteket odakattolsz annak a kis kijelzőnek a jobb felső sarkára,rámész a 3-ra változtatod a csúszkát ahogy jónak érzed aztán bal felül mented.Én a defes beállításokat variáltam át,a 4 alapbeállításból(támadás,védekezés,sebesség,kiegyenlített) -
Wolverine
félisten
A Boffok skillezéséhez kapcsolódó expertise-t lvl50-en is tovább kapod - sőt, a saját xp-d helyett is azt kapsz, vagyis bőven jutni fog reskillezésre is (és ehhez semmilyen token nem kell). Nyugodtan húzd őket a maximumra, könnyebb lesz.
#6975: szerintem ez nem küldi kérdése, hanem egy beállításé a menüben. Bár nem tudom, hogy ez karakterfüggő-e...
-
gerisz23
őstag
A boffok elöléptetéseit igen,söt ha 50-es leszel te magad is képes leszel új képeségeket adni a Sci boffjaidnak attól függöen,hogy a pontjaid miként osztottad el.Amúgy a starbasen is lehet öket trainelni,meg más nem commisionált boffok is tudják öket trainelni.Söt,valahogy más játékosok boffjait is lehet trainelni,még nem tudom hogyan pontosan.
Azt hogy lehet beálítani,hogy be kelljen mindig nyomkodni a scpacet újratargetoláshoz?A scumbél meg tactnál müködik rendesen,lehet AZ Engel nem csináltam meg azt a küldit ami engedi ezt?
Állitolag AZ event hajó vmi jóféle Sci hajó lesz!:d
-
Wolverine
félisten
Huh. Azt a MkII-es torpedót upgrade-eld valamivel, mert az nagyon kezdő cucc, neked MkVII vagy MkVIII kellene. Plusz a saját magad sci képességei nincsenek kint a trayen, viszont az automatán tüzelő fegyvereid igen... A helyedben azokat kidobnám onnan (ha automatikusan lő, akkor nem kell használnod a billentyűket), és betenném a saját sci képességeid (a "spellbook" a P-vel nyitható meg).
szerk: plusz tegyél pontokat a tisztjeid abilityjeire és léptesd őket elő, hogy megnyíljanak a magasabb szintű képességeik is... Azzal hatékonyabbá fogsz válni.
-
FireKeeper
nagyúr
mirror eventre asszem 10-es szint után bárki mehet, veled kb azonos szintűekkel fog összerakni (tehát ha te mondjuk 24-es vagy, akkor 20-as és 30-as közötti karakterekkel). agyatlan pálya, ahol mindössze annyi a feladat, hogy ki kell nyírni mindenkit, aztán jön a boss némi kísérettel, és őt is ki kell nyírni (protipp: hogy minél többet meg tudjál csinálni egy óra alatt, érdemes csak a boss-ra koncentrálni, és amint ő megvolt, rögtön lépni ki, a kísérettel nem foglalkozni, majd menni a következőre).
ez az event csak bizonyos időben érhető el, hogy mikor, azt küldetés főablakban tudod megnézni az hourly event-eknél (mondjuk ez a rendszer pont jövő csütörtökön lesz átalakítva, még nem tudni pontosan hogy). ha elindult, akkor a PvE indítóban látni fogsz egy olyat, hogy Mirror Universe Incursion, és jutalomként expertise van feltüntetve. A pálya viszonylag gyorsan lemegy, alacsonyabb szinten olyan 7-10 perc talán, 10 ha nagyon gyengusz csapatot fogsz ki, de magasabb szinten általában 5-6 perc alatt ledarálják. Egy alkalom általában kb egy szintnyi (vagy kicsit kevesebb) XP-t ad, tehát egy óra alatt jó néhány szintet tudsz dobni a karaktereden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha feljössz oda adom és beváltod egy neked tetsző zenes T6 hajóra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elég pörgős, és skill orientált, ergo mindenki egyenlő eséllyel indul - már ha azt nem számítjuk hogy néha már a csapat kompozíció alapján lehet tudni ki lesz a nyertes.

Nincs kint a Subnucleonic Beam és a Scattering Field sem. (kezdem azt hinni, hogy nem vetted ezeket észre eddig - vagy eldugtad a Boff-skillek mellé a 3. barra őket)