Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11651) FireKeeper válasza DonCapello (#11650) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

jó hát értelme annak se volt az biztos, de legalább az nem volt ennyire káros az egész trek kánonra...

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#11652) Zemanov válasza FireKeeper (#11648) üzenetére


Zemanov
csendes tag

Ha tényleg behozzák a gömbépítőket az még az ikóniai vonalnál is szarabb lesz.nálam eddig a House pegh viszi a prímet.de a legutóbbi küldi is nagyon szar volt.

(#11653) FireKeeper válasza Zemanov (#11652) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

nem biztos, ez még csak tipp, de két elég jó támpontja van.
a lény, amelyik SPOILER "eltűnt az időben" elég hasonlóan nézett ki mint ahogy a gömbépítőket mutatták a sorozatban
STOwikin szerepel egy ilyen az upcoming content szekcióban: Players will witness the origin of a canon "enemy" not yet featured in STO

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#11654) Zemanov válasza FireKeeper (#11653) üzenetére


Zemanov
csendes tag

Igen én is arra tippeltem mikor megláttam.de amennyi kreativitással rendelkeznek a fejlesztők nem várok sokat a megvalósítástól.

[ Szerkesztve ]

(#11655) Konfigos válasza Raulblanco (#11611) üzenetére


Konfigos
őstag

Szia

Persze meg,bár kicsit még várjál a dologgal mert szerintem az új konzolokkal jobbat is lehet már csinálni,még nem gondolkoztam rajta,de lehet már ötvözni így kettőt is,pl partgen gravgen build,vgy drain és partgen(ez nagyon állat tud még lenni).Maga az annorax hajó szerintem szar,legalábbis ma pvpztem és átmentem rajtuk mint a takony,nagyon papír lett,viszont a traitje iszonyat jó,és a konzolja is,de nagyon lomha egy partgen buildhez,ha van recluseod vagy hasonló érdemes vele repkedni kicsit,ha fekszik neked az a tempo akkor jó alap az annorax is,de szerintem amint leül a por marad a sci temp hajó a legjobb és visszatérnek rá.Bár az nagy plusz hogy rálehet rakni a triple cylinder konzolt és már t6,csak a lomhaságával van a gond.

Katt

Ezt ma alkottam pvpn,új saját rekord,10.7m dmg és rengeteg kill,másik oldalt volt kettő annorax hajó egyik a rand al thor gyereknél másik meg vexnél(lazarus).Vex buildje nagyon jó volt vele,drain és partgen,csontra szívta az energiám ha nem figyeltem pedig van védelmem vele rá,másik gyereké csak partgen volt és igazából a sebzése is mind fb pulse,szóval nem mérvadó,de egy alfával lazán átszaladtam mind a kettőn,ugyanezt egy temp sci hajóval nem feltétlen tudom megtenni,és az még utánam is tud jönni,ezek mire megfordulnak már 30kmre járok..Tényleg érdemes repkedni kicsit egy recluse hajóval mielőtt úgy döntesz hogy erre akarsz buildet,szerintem pvere is lomha,de a trait miatt mindenképp megéri megvenni,petek is nagyon jók.

Fire: Ha fc-t akarsz már sokszor mondtam flottába is hogy ott a 30 perces projekt amibe csak jevonite meg ilyesmi szarok kellenek meg zöld traderek plusz van benne fm is,30 percenként ciklikusan tudod indítani,filléres ec amiket az fmen kívül bele kell rakni és jól adnak azok is fc-t nagyon.Napi 2-3x tele tolod és lazán megvan többszázezer fc..

[ Szerkesztve ]

(#11656) FireKeeper válasza Konfigos (#11655) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

ez tiszta sor, de a tapasztalat azt mutatja, ha belépek és ránézek a flotta ablakra, az esetek 90%-ában azt látom, hogy be van rakva egy spec projekt, és áll, mert valaki lusta berakni 6-7 doffot.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#11657) Plata válasza FireKeeper (#11653) üzenetére


Plata
félisten

De a Gömbépítőknek nincs fizikai testük a mi világunkban,mert nem ebből a dimenzióból származnak.
Legalább is én így emlékszem,azért is volt őket nehéz megölni.És a másik hogy a gömbépítőkkel a föderáció a 26-odik században találkozik majd,és akkor lesz köztük harc.Ezt nem hiszem hogy a STO felrúghatja.És amikor találkozunk velük a 26-odik században szétrúgjuk a seggüket,ezután próbálják meg a temporális hidegháborúban kicsinálni a földet.Mert ha nincsenek az emberek nincsen föderációs,satubbi.Majd utánanézek,így emlékezetből ez jut eszembe.

Hirtelen ezt találtam:
Gömbépítők: 21. és 22. századiak transzdimenzionális lények akik nem a galaxisunkban élnek és a fizikai törvények miatt itt nem is létezhetnek. A 26. században a Föderációval fognak háborúzni amit elvesztenek.

Na meg ezt,de ez hosszú:
Az Enterprise Nx-01-nek nagy szerepe volt a Temporális hidegháború egyes szakaszaiban. Az előzmények az Enterprise indítása ellőttre nyúlnak vissza 2151 Áprilisára amikor egy Klingon kémhajó Klaang irányításával lezuhant a Földön Broken Bowban Oklahomában majd nem sokkal később két Suliban üldözte az életben maradt pilótát. Miután Archer kapitány az Enterprise segítségével visszavitte Klaangot a Qo'nosra megtudta hogy a Suliban Cabal polgárháborút akart kirobbantani a Klingon birodalomban így megváltoztatva a történelmet. Ezt Klaang visszatérése elhárította mivel ő tudta mire készülnek a Sulibanok.

Ennek az év Szeptemberében az Enterprise felfedezett egy másik frakciót is. Archer kapitány pincére Daniels elárulta magáról hogy a 31. századi Földről érkezett abból a frakcióból amely a Cabal ellen harcol mivel azok megsértették a Temporális Egyezményt. Nem sokkal késöbb megjelent a Cabal vezetője a Suliban Silik is aki ugyanezt állította Daniels frakciójáról és azt mondta hogy őt küldték a megállítására. Silik terve azonban nem vált be mivel Archer nem hitt neki.

2152 Márciusában a Sulibanok megsemmisítettek egy Paragan bányászkolóniát és úgy állították be a dolgot mintha az Enterprise tehetne róla. A hajót ezért visszarendelték de Daniels elvitte Archert a 31. századba hogy megvédje egy esetleges Suliban támadástól ezzel azonban megváltoztatta a jövőt vagyis mivel Archer nem volt jelen 2151-től nem alakult meg a Bolygók Egyesült Föderációja. Később képes volt visszaküldeni így visszaállt a normális történelem.

Még ebben az évben a rájöttek hogy a Tholianok is részt vesznek a Temporális Hidegháborúban mivel megpróbálták elvinni az Enterprise fedélzetéről a 31. századból származó időhajót amelyet az űrben sodródva találtak. A Tholianoknak sikerült elfogniuk a hajót de Tucker parancsnok aktiválta annak a vészjelzését így egy 31. századi hajó elvitte azt.

2153-ban egy Xindi szonda több ezer kilométeres csíkot vájt a Földbe Floridában megölve ezzel 7 millió embert. A Sulibanok megbízója elmondta Archernek hogy a Xindik építették a szondát és most is egy nagyobb fegyveren dolgoznak amellyel elpusztíthatják a bolygót hogy megakadályozzák a saját kipusztulásukat. A Xindiknek a Gömbépítők azt mondták hogy a 26. században a Föderáció ki fogja őket irtani de a valóságban a Gömbépítőkkel fog háborúba lépni az Emberiség és le is győzik azt ezért akarták megsemmisíteni a Földet mielőtt megalakulhatna a Föderáció. A Gömbépítők 1500 évvel azelőtt elkezdték átalakítani a galaxisunk egy részét a saját univerzumukéhoz hasonlóra így anomáliák és tértorzulások alakultak ki ezt nevezték Delpic Zónának vagy kiterjedésnek.

Az Enterprise-nak majdnem egy éves küldetés alatt sikerült megakadályoznia a Föld elleni támadást és a Xindik is rájöttek hogy a Gömbépítők átverték őket. Megsemmisítették a teljes gömbhálózatot így a kiterjedés visszaállt az eredeti normális formájába.

A HIDEGHÁBORÚ FELMELEGSZIK

A Na'kuhlok a Háború egyik legveszélyesebb frakciójába tartoznak Vosk vezetésével. Danielsék majdnem elfogták Voskot a 29. században de az elmenekült egy alternatív idővonalra a Földre az 1940-es évekbe. A Földön szövetséget kötöttek az éppen a II. világháborút vívó Adolf Hitlerrel a Náci Németország vezetőjével nyersanyagokért cserébe amelyből új időgépet építettek technológiákat adtak át.

Daniels az Enterprise-t elvitte ebbe az alternatív idősíkba hogy megállítsa Voskot de az időugrásban ő maga súlyosan megsérült és miután elmagyarázta Archeréknek a helyzetet meghalt. Silik is a hajóra jött kihasználva a káoszt el akarta rabolni a Na'kuhl időutazási technológiát mivel az ő megbízója időutazásra nem volt képes. Siliknek sikerült a terve és mivel lelepleződött Archer elött megállapodtak hogy segít megállítani Voskot. Silik a támadás során meghalt de az Enterprise-nak sikerült elpusztítania a Na'kuhl időgépes megölve ezzel Voskot és visszaállítva a történelmet. Így a Temporális Hidegháború soha nem "melegedett fel" és Daniels sem halt meg.

[ Szerkesztve ]

(#11658) Konfigos válasza FireKeeper (#11656) üzenetére


Konfigos
őstag

Ez tény,de te is belerakhatod ugyanolyan könnyen :D Mondjuk az megint más hogy te belerakod aztán újraindul és lemaradsz róla,ez is megeshet persze,ezért jobb ha saját magadnak indítod el feltéve ha üres.De pár hét és kifut az rd holding,utána megnyitjuk a bétaflottát és dupla helyre lehet majd pakolni..szóval bőven lesz hely,plusz ott lesz még a t3 rd holding is hamarosan,ha elég gyors vagy biztos tudsz bele vakarni valamit :DDD Nekem jelenleg csak arra kell az fc hogy vehessek rd provisiont az rd holdingba,plusz azért teszek be sok mindent hogy hamar kifusson mert nekem kell nagyon a trait slotok,már félre is raktam rá az fc-t,az összes többit elverem provisionra meg doffokra.

(#11659) Wolverine


Wolverine
félisten

Hmm, most vágtak hozzám egy T6-os hajót ingyen emailben :DDD (mielőtt kérdeznétek: egy Andromeda)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11660) Plata válasza Wolverine (#11659) üzenetére


Plata
félisten

Melyik az az Andromeda?T6 hajót ingyen?Nem nézted te be egy kicsit?

(#11661) FireKeeper válasza Wolverine (#11659) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

hozzám majd egy T6 defit vághatnának így :D

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#11662) Plata válasza FireKeeper (#11661) üzenetére


Plata
félisten

Na akkor hozzám meg T6 B'Rel-t vagy T6 Karfiolt. :DDD

(#11663) CPT.Pirk válasza FireKeeper (#11648) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Lenyomtam ezt a küldit most én is. Csak annyit mondok, hogy OMG! :Y

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#11664) FireKeeper válasza CPT.Pirk (#11663) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

mint nagy trekker, remélem elhatárolódsz ettől a szartól :DDD

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#11665) Ice_Man22 válasza CPT.Pirk (#11663) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Ne mar annyira sz*r???

(#11666) Plata válasza Ice_Man22 (#11665) üzenetére


Plata
félisten

Á sokkal szarabb. :DD

(#11667) CPT.Pirk válasza Ice_Man22 (#11665) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen. Olyan szinten idióta az alapötlete, hogy az valami félelmetes. Persze majd holoszobában kiszámolják az időbehatolás minden paraméterét pontosan... Amellett a Voyager Year of hell dupla epizódjában a fegyver végül magát törölte ki az időből, Anarrax sosem építette meg.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#11668) DonCapello válasza Plata (#11660) üzenetére


DonCapello
tag

pedig de, e-mailben küldi ki a PWE, senki nem tudja kinek, hogyan, miért, kapott már LTS, nem LTS, régi, új, teljesen vegyes a szórás.

(#11669) FireKeeper válasza CPT.Pirk (#11667) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

az annorax-féle időhajó úgy lett megmagyarázva, hogy elvileg a krenimek tudják valamennyire szkennelni az alternatív idővonalakat, így tudhattak róla. bullshit, de valamennyire hihető.

engem inkább az baszott fel, hogy lefuttattak három, azaz HÁROM rohadt szimulációt, amiből kettő katasztrofálisan sikerült, a harmadik is nagy jóindulattal nevezhető sikeresnek. erre ezek a kretének aszondják, csináljuk meg! csináljuk meg! és a kretén nog, egy tetves senki kapitány, mindenféle felsőbb visszaigazolás nélkül csak úgy megcsinál valamit ami elbaszhatja az egész kvadráns idővonalát. agyrém.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#11670) DonCapello válasza FireKeeper (#11669) üzenetére


DonCapello
tag

Én továbbra is fenntartom, hogy az STO legnagyobbb plot hole-ja az, hogy minden jöttment kapitány ugráltat, mikor rang szerint kb. négy szinttel felette állsz... :D

De amúgy a játékbeli döntéseik alapján elképzelni nem tudom hogy Nog (az idővonalas faszsága miatt most), vagy pl Harry Kim (a Kobali miatt) hogy a fenébe jutott el kapitányi rangig... :D

(#11671) CPT.Pirk válasza FireKeeper (#11669) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Dettó, csak nem tértem ki a részletekre. Amellett vajon mekkora számítási kapacitás és adattár kell hozzá, hogy egy idővonalat szimulálj? Nincs és soha nem is lesz akkora. Ráadásul olyan elemekkel kellene szimulálni, amikről nem is rendelkezel elégséges információval. Totál agyrém.

DonCapello: Megértem Harry-t. Se egy előléptetés, se egy tartós kapcsolat. :D Igazán akkor akadtam le, mikor annyira lecseszte Janeway miután összejött Tess-el azon a generációs hajón.

Nézzétek meg ezt a friss beszélgetést Tuvokkal és Harryvel, Harry nem öregedett semmit ennyi idő alatt. :) [link] - elég vicces, ahogy kifakad az előléptetés hiánya miatt. :D

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#11672) Wolverine válasza Plata (#11660) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem, ez az a hajó.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11673) Konfigos


Konfigos
őstag

Csak engem szopat ez a szar játék?Végre úgy voltam vele hogy nyitok még 40 packot,erre login hibával kibaszott és azóta vissza se enged,ha mégis akkor chat offline és ugrál minden,lehet egy jel? :DDD

(#11674) gerisz23 válasza Konfigos (#11673) üzenetére


gerisz23
őstag

El se jut a jelszóbeírásig nekem...mi volt a teganpi reward?összeomlott a gépem..nem tudtam Team viwerezni...

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11675) Konfigos válasza gerisz23 (#11674) üzenetére


Konfigos
őstag

Akkor jó,már azt hittem a munkahelyi netem is megdöglött :D 2 hajó slot

(#11676) gerisz23 válasza Konfigos (#11675) üzenetére


gerisz23
őstag

Az a tegnapelőtti volt nem?(pénteki)
Megpróbálom,felteszem az arcot habár sztem lehalt a szeró

[ Szerkesztve ]

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11677) gerisz23 válasza gerisz23 (#11676) üzenetére


gerisz23
őstag

arról se megy:(

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11678) Plata válasza gerisz23 (#11676) üzenetére


Plata
félisten

Nincs több ajándék,még mindig hajó slot van.

(#11679) Plata válasza Wolverine (#11672) üzenetére


Plata
félisten

Hát nekem úgysem adnák oda,mivel nekem megvan,Galaxy vagyis azonnal megvettem. :D

(#11680) gerisz23 válasza Plata (#11678) üzenetére


gerisz23
őstag

Öszesen 4 akkor?

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11681) DonCapello válasza gerisz23 (#11676) üzenetére


DonCapello
tag

nincs már több, tegnap az elmúlt három nap rewardjait lehetett kiszedni, ha valaki lemaradt volna.

(#11682) gerisz23 válasza DonCapello (#11681) üzenetére


gerisz23
őstag

értem,köszi:)azért az eventet megcsinálnám..de nem hiszem hogy ma helyrerakják a szervert...

[ Szerkesztve ]

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11683) DonCapello válasza gerisz23 (#11682) üzenetére


DonCapello
tag

nem lehet hogy a netszolgáltatónál van vmi? Én kb. 20 perce logoltam be, és semmi probléma, leszámítva egy kis laggot.

(#11684) Plata válasza gerisz23 (#11680) üzenetére


Plata
félisten

Nem csak 2,de ugyanaz van most is,asszem 3 napod van hogy kivedd.

(#11685) Plata válasza gerisz23 (#11677) üzenetére


Plata
félisten

Se ARC se STO launcher se Steamről nem indul el a játék.

(#11686) Airedhyal válasza Plata (#11685) üzenetére


Airedhyal
aktív tag

Telekomos netem van, nekem se jó a játék.

(#11687) Plata válasza Airedhyal (#11686) üzenetére


Plata
félisten

Steam-ről indítva már a launcher félig betöltött. :D
De csak félig,látom a híreket,de bejelentkezni nem lehet mert Loading.Please Wait felirat van.Rohadjon meg,felakartam menni és gyorsan megcsinálni 16 karival kristályt.
Remélem adnak valami kárpótlást ezért a szarakodásért.
Bár asszem kárpótlásként én most elmegyek trollkodni WoT-ba. :D

(#11688) Plata


Plata
félisten

:C The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected. :C

[ Szerkesztve ]

(#11689) gerisz23 válasza Plata (#11688) üzenetére


gerisz23
őstag

Csak belogolni nem lehet...

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11690) Plata válasza gerisz23 (#11689) üzenetére


Plata
félisten

Ezt írja launcher.

(#11691) gerisz23 válasza Plata (#11690) üzenetére


gerisz23
őstag

Nálam is,de nem tudok belogolni.

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11692) Plata válasza gerisz23 (#11691) üzenetére


Plata
félisten

Miközben WoT-oztam a launchert úgy hagytam hátha egyszer betölt,kb két és félóra után fel is jutottam a szerverre. :D
de hiába mert karakterválasztóban ott vannak a karik,de nem tölti be. :C

[ Szerkesztve ]

(#11693) gerisz23 válasza Plata (#11692) üzenetére


gerisz23
őstag

Nekem délután 3 óta nem ment fel...1x bejött az ikóniai képernyő aztán kidobott,time 2 logged out-al...

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11694) Plata válasza gerisz23 (#11693) üzenetére


Plata
félisten

Próbáld meg steamről indítani.Egyébként hiába jutottam fel,már 5 perce tölti be a kariválasztó képernyőt.
Kiválasztottam az első kristályos karit,7 percig vártam hogy előjöjjön a kari,de végül kivágott timed out-al.

[ Szerkesztve ]

(#11695) gerisz23 válasza Plata (#11694) üzenetére


gerisz23
őstag

Próbáltam én már mindenhonnan,játék azt írja a honlap nem megy,holott az meg működik...remélem rádobnak 1-2 napot kristály eventre...

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11696) Plata válasza gerisz23 (#11695) üzenetére


Plata
félisten

Na én eddig jutok,úgy 5-7 perc után kivág innen is.

Hogyan is kell spoilert írni?
Na én feladtam.Már órák óta vacakolok vele,semmi értelme.

[ Szerkesztve ]

(#11697) Wolverine válasza Plata (#11696) üzenetére


Wolverine
félisten

Nekem ment, Steamről. Fél órája léptem ki, 2 órát voltam bent.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11698) gerisz23 válasza Plata (#11696) üzenetére


gerisz23
őstag

Ha fórumba akarsz akkor én ide írtam be:[link]
Nem találtam más aktív fórumot ezügyben.

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

(#11699) DonCapello válasza Plata (#11696) üzenetére


DonCapello
tag

Nem tudom mi van nálatok, én simán lépek ki-be, most végeztem a kristályozással az összes karimon... :O

(#11700) gerisz23 válasza Wolverine (#11697) üzenetére


gerisz23
őstag

Lifetimer vagy?vagy milyen beállításokkal megy a játék?

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.