Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43019) zsuha válasza glovasi (#43015) üzenetére


zsuha
aktív tag

A star citizen mindig is PC exclusive-nak volt tervezve, és biztos, hogy az is marad. Már csak az irányítás miatt is: kb egy billentyűzet és egér is kevés lesz (értsd: éppen elég) az irányításhoz :D
A srác a videóban egy xbox kontrollert használt, ami repüléshez tök jól használható. Az xbox kontrollert egy boltban kapható xbox adapterrel lehet vezeték nélkül PC-re csatlakoztatni (már évek óta lehet ilyet kapni).

Ha tetszik a játék, ajánlott egy izmosabb PC-t venni hozzá 1-2 éven belül, meg fogja érni az élményt :) És a közösség is nagyon jó (lesz).
Most még alpha fázis van a star citizen, de már vannak játszható részei, és folyamatosan bővül a tartalom. Ez az egész valószínűleg így is lesz megjelenésig.
Ha PC vásárláson gondolkozol csak emiatt, akkor sztem legalább a bétát érdemes megvárni: addig bőven fognak még fejlődni a VGA-k és a CPU-k. Ez talán még ~2 év. :)
Btw én amúgy sem szeretem az fps-eket és rpg-ket kontrollerrel irányítani, max autós/plaftormer és pár egyéb játékokat, de ezekhez meg ott az xbox kontroller PC-re.
Szóval, összességében max az exlcusive-ok miatt vennék konzolt :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.