Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3038) Malachi válasza Gyuri16 (#3036) üzenetére


Malachi
addikt

így lesz, ahogy írtad, igen. most néztem meg én is.

csak egy kérdés merül fel bennem: ha számításba veszi a pinget is, meg a "skillt", valahogyan, akkor törvényszerű, hogy USA szervereken mindig nagyobb lesz a "buli" mert az összes játékos kétharmada szerintem legalább onnan van. szóval őket egymáshoz válogatja a szerver. lesz EU szerver is, szóval azért nem lesz kihalt a terep, de azt el tudom képzelni, hogy ha lesz majd egy-egy "híresebb" játékos mondjuk, akik az USA-ban tolják, mi össze sem futhatunk velük soha, mert a szerver eleve nem dobja őket az instánkba.

esetleg majd a lowsec részeken, amit mondott, hogy ott aztán nem lesz semmilyen megkötés, oda ömlesztve megy majd mindenki. ha minden igaz. ami mondjuk szopás lenne, mert éppen ott lesz a legtöbb igazi harc, és oda megint csak nem lenne jó egy 600-as pingű valakivel összejönni egy laza dogfightra. hát, érdekes, de lehet, csak mi bonyolítjuk túl és játékban sima lesz minden.

mondták elején a PBR-t, azt csak "demózták" az i300 hajtőművön, de nincs kiemelve az i300.

arc mocap legalább Ryse szintű lesz.

arra számítanak, hogy a megjelenésre a GTX680/780, meg az R9 290X középkategóriás kártya lesz, jelenleg arra fejlesztenek, de ANNYIRA jól skálázódik majd a gém, hogy a mindenkori aktuális csúcsból mindig többet hoz majd ki. ez mondjuk szerintem bullshit. :)

lesz radar zavarás! :D volt téma itt nemrég. lesz infra radarjel, meg mindenféle.

a PvP slidert nem lehet menet közben állítani, ezt nem tudom, hogy értik, de gondolom úgy, hogy mielőtt felszállsz, be kell lőni, hogy inkább NPC-ket akarsz látni, vagy igazi játékosokat és az űrben nem lehet változtatni ezen. de mondjuk "küldetésen" belül...

most lesz egy hangár update, és karácsonyig még kettő. akkor ezzel is sietniük kell! :) nem mondta el, mi lesz bennük, legyen meglepi.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.