Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3030) .tnm válasza Szőrös  (#3029) üzenetére


.tnm
addikt

épp most nézem azt a részt vissza, igen azt mondja, de a week review is hétfőtől csütörtökig megy, tehát nem tudom. az ez a hét meg szerintem itt most az előttünk álló hetet jelenti, ami így péntek reggel (olyan világban ahol vasárnap indul a hét), szerintem a következő péntekig terjedő időszakot jelenti.

egyébként utána azt mondja, hogy még kettőt terveznek idén, de nem tudni, hogy azon túl, amit az előző mondatban említett, vagy azon túl, amik már megjelentek.

kicsit csalódott voltam, mikor csak a 300i motor készült el PBR-ral. de ezek szerint azért nagyjából megvannak mindennel.

mondjuk a patch-ek többsége pénteki, de szombatra is volt már példa, szal ki tudja.

más

CR arra is utalt, hogy az a rész amikor már egymás világában is lehet barangolni majd csak a dogfight modul után esedékes (ennyit az egymás hangárjának barangolásáról). remélem azért a crew építés hamarabb lehetséges lesz.

amúgy szerintem a következő hangár update-ben még talán a PBR benne se lesz, csak az fegyvertesztelő ágyú, meg esetleg bug javítások, talán-talán a cutlass, de az csak ha PBR is.

még másabb

azért az egyre inkább zavar, hogy aki rohadt sok pénzt öl a játékba, az rendes citizen, a többiek meg egyre jobban éreztetetten hátrább sorolódnak. aki nem backer, annak az avatarja a fórumon fekete-fehér? eléggé kiközösítés. CR csak a subscriber-ek kérdései közül válaszolgat, tök jó lesz, ha mellette Rob-ék továbbra is olyan válaszokat adnak majd, hogy "that have to be answered by a <<higher power>>"

a másik, amitől meg már a gyomrom is kavarog az a CR köré épített személyi kultusz. "the Man himself" legalább 80szor elhangzik az adás során. értem, hogy nagy név, és kb. ő a garancia, hogy jó lesz a játék, és az teljesen ok, hogy a fórumozók istenítik (szó szerint, persze viccelve), de legalább maga a CIG ne adja ez alá a lovat.

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.