Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ernesto961
csendes tag
Hello...
Szóval nem fogtál ki szar darabot. Nekem is ugyanilyen van és tényleg tele van nyűggel. Ma volt egy FORMAT ''C''-m és képtelen vagyok felismertetni a géppel. Pedig nem a leggyengébbek közé van sorolva az MSI KT4 Ultra alaplap. Egyszerűen nem látja. Már-már azon voltam, hogy kivágom a gépből.
Viszont ha egyszer be tudod állítani, akkor nagyon jól bírja a strapát.
Kitartás
[Szerkesztve] -
Printszkrín
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Hát nem sok mindent az biztos. Nekem két vinyó volt 1 kábelen tükrözve
(paranoiás vagyok)
Igazából azt tudod csak állítani, hogy Raid 0, 1, vagy 0+1 legyen
Egy HDD-vel nem tudsz mit állítgatni. Hanem ha nics SATA eszközöd próbáld meg letiltani a SATA vezélőt, lehet nem szeretik egymást -
Loha
veterán
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
RAID beállítások lehet szerintem csak.
BIOS-frissítéssel lehet gyorsítani az eszközfelismerést, mert pont azt a bugot javították, meg tehetsz rá sima ATAPI BIOS-t...
De mondom a legjobb megolád a SATA/PATA átalakító, mivel a SATA vezérlő Silicon Image chipes...
[Szerkesztve] -
-
Loha
veterán
Igen nekem ez van a chipre írva.
Szóval az ST Lab újabban ITE chipet rak rá...
Egész véletlenül az alaplapomon ugyan ilyen integrált chip van, és azzal én sem vagyok elégedett.
Próbálhatsz rajt BIOS-t frissíteni: Bővebben: link (ha lehet, de elötte nézz utána, hogy az STLab honlapján van-e friss BIOS)
Egy friss driver sem árthat...
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest