Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Vállalati célra kell megcsinállnom.
És a kérdés tulajdonképpen az hogy rendesen müxik e igy az sql szerver hogy maga az alkalmazás nem az sql szerveren fut? -
X-COM
nagyúr
1. nemtom mennyi az a bizonyos oldal, de akár el is routolhatod őket a localhostba
2. szerintem ok -
sziszegő
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem van: 1: Mondjatok egy olyan INGYENES progit amivel le tudom korlátozni az internet hozzáférést bizonyos oldalakra úgy hogy ha egy gépen keresztül van megosztva a hállón.
2: Adott 2 db Compaq szerver a feladatuk: Mail, File, Print, és egy válalatirányító szoftver SQL-adatbázisának a kiszolgálása. Ezt úgy oldanám meg hogy a két szerver 1 gb/s -es közvetlen hálózaton lenne összekötve és az egyik csak az sql-t látná el a többit pedig a másik de a szoftver aminek kell az sql az a másikon menne. Én ezt a megoldást gondoltam ki hogy a hálózat se legyen leterhelve illetve adatbiztonság és stabilitás miatt.
Kérdésem van e valakinek tapasztalata ilyen megoldással.
UI: A szervereken win 2003 fenterprise edition fut-na. Az eggyik egy ML310 a másik meg ML370 és lehet hogy lesz egy harmadik is egyébb feladatokra.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi