- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Én hangzásban a Q45-höz képest nem hallok különbséget ( a füleimmel is lehet már baj ), viszont az extra bass annyira nem szúrja el a hangképet, mint Q45-nél, a Space One bal kagyló letakarással VAGY beszédhang érzékeléskor transparency módba kapcsol, zene alig hallható, viszont a környező beszéd tisztán! Szerintem design jobb, kényelmesebb One-nál, van viselésérzékelő szenzor, ami negatívum, hogy nincs hozzá kemény hordtáska. Színben a fekete jött be One-nál, az is olyan kékes árnyalatú, Q45 sötétkékben van meg, az is jó szín. Csak hát minek 3 fejes na meg a Baseus H1 Pro?
1more Soundflow se rossz választás, kissé mélyebb tónusú, sztem zajszűrés még talán jobb is. És akkor ott van a Soundcore A40 is, szinte ugyanolyan, mint a Space One hangzásban legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Fül köré ülő fejhallgatóval bővül a Soundcore termékcsalád.
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest