- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Én hangzásban a Q45-höz képest nem hallok különbséget ( a füleimmel is lehet már baj ), viszont az extra bass annyira nem szúrja el a hangképet, mint Q45-nél, a Space One bal kagyló letakarással VAGY beszédhang érzékeléskor transparency módba kapcsol, zene alig hallható, viszont a környező beszéd tisztán! Szerintem design jobb, kényelmesebb One-nál, van viselésérzékelő szenzor, ami negatívum, hogy nincs hozzá kemény hordtáska. Színben a fekete jött be One-nál, az is olyan kékes árnyalatú, Q45 sötétkékben van meg, az is jó szín. Csak hát minek 3 fejes na meg a Baseus H1 Pro?
1more Soundflow se rossz választás, kissé mélyebb tónusú, sztem zajszűrés még talán jobb is. És akkor ott van a Soundcore A40 is, szinte ugyanolyan, mint a Space One hangzásban legalábbis.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fül köré ülő fejhallgatóval bővül a Soundcore termékcsalád.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest