- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Csataálca
- Ég veled, KEndre! :(
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
btoth0413
kezdő
Ilyet miért jobb használni, mint pl egy fejhallgatót? A kényelem?
ᴀ ꜱᴢáᴍíᴛóɢéᴘ ᴍűᴋöᴅéꜱᴇ ᴀ ʟᴏɢɪᴋáʀᴀ éᴘüʟ. ᴇᴢ ᴀᴢ ᴇʀőꜱꜱéɢᴇ, ᴅᴇ ᴇʙʙᴇɴ ʀᴇᴊʟᴇɴᴇᴋ ᴀ ᴋᴏʀʟáᴛᴀɪ ɪꜱ.
-
royalka
őstag
Ma teszteltem téli sapkában. Nem panaszkodott senki, hogy gyengén hallotak volna.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
royalka
őstag
Nah örülök, hogy megtaláltad.
Ma FB messengeren beszéltem kb egy órát, vezetés és munka közben. A beszélgetés végén rákérdeztem a minőségre, csak annyit mondott: "jah hogy fülessel vagy, azt hittem kezedbe volt a telefon végig".
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
denko
senior tag
esztelnéd esetleg a telefontálást vele?
Sok fülesnél azt tapasztaltam hogy a másik végén rosszul hallanak mozgás közben pl bicikli vagy sima utcai gyaloglásnál. kivánci vagyok mik a tapasztalatok. -
A Soundcore elfogadható minőséget jelent.
Nem akar versenyezni a többszörös árú termékekkel.
Ha a telefon ismeri az AAC tömörítést, akkor a hangminőségre sem lehet panasz.
A telefonálás hangminőségéhez némi info.
A 4 darab mikrofon szépen tudja szűrni a háttérzajokat. Az AI gondolom azt jelenti, hogy néhány frekvenciatartományt teljesen kivág, amire nincs szükség a telefonáláshoz.
A telefonálás hangminőségét a VoWIFI és VoLTE használata emeli, ha be van kapcsolva a kristálytiszta hangzás. (és a szolgáltató is támogatja)Használd sokáig megelégedéssel.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előszó Sziasztok, nem találtam hsz-t a Soundcore v30i-ről, gondoltam leírom a saját tapasztalatom egy rövid...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11SC 15.6" FHD IPS i5-11400H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest