Új hozzászólás Aktív témák

• Abban egyetértünk, hogy a problémája nagyon komplex. Éppen ezért gondolom úgy, hogy ebben "élő ember" saját "kútfőből" nem képes segíteni. Egyszerűen azért, mert nem tudsz más "fejével gondolkodni".. Az ő fejében van minden, egyelőre egyre nagyobb "katyvaszban", amivel lassan, de biztosan nem tud kezdeni semmit. Én úgy gondoltam, hogy erre talán megoldás lehet, lenne a mesterséges intelligencia, éppen ezért tettem fel a kérdést ott. Nem egy felturbózott ai írás, hanem írtam is, hogy egy az egyben idézem. És úgy gondolom, hogy használható ötletet generált még elsőre is, valószínűleg többszöri finomítás után lehetne ebből valamit is kreálni. Nem hinném, hogy "csuklóból" kellene hárítani az Ai-t, megfelelő kezekben bizonyítottan sok mindenre képes. Nekem is többször oldott meg olyan problémákat, amit egyedül nem tudtam, sokszor csak annyiban nyilvánult ez meg, hogy ötletet adott, vagy módosította az én alap ötletemet, így vezetve rá a helyes megoldásra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy feltételek nélkül meg kell és lehet benne bízni, de megfelelő "szűrőkkel" és fenntartásokkal ez kezelhető.

Már legalább egyszer, inkább többször volt szó erről.
    A régóta gyűjtött traumákat csak segítséggel lehet feldolgozni. Ebből a bipolárisnak tűnő világból önállóan nem lehet kitörni. Az erre irányuló javaslatokat figyelmen kívül hagyja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés