Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Miklós315 #59555 üzenetére

    "Amit viszont sejtek, hogy miért rajonganak érte: marketing-maxolás keretében, patikamérlegen kiszámolt elemek vegyítése"
    Tehát profizmus röviden. Legalábbis ez az valamilyen szinten, amivel nincs baj.. sőt. Ha tudják mi kell a célközönségnek, és sikerül is átadni úgy ahogy elvárják, akkor siker: deliver-profit
    Nem minden filmnek, sorozatnak kell nagy világmegváltó kérdéseket megválaszolnia, sokszor elég ha a meglévő elemeket jól kapcsolják egymáshoz. És pont itt bukik meg a logikád a válaszodban, mert egy alapvetően szórakoztató termékben olyat keresel, ami sokszor nincs ott, de attól még lehet jó, és jelen esetben elmondásod szerint is jól kimatekozták az elemek vegyítését, tehát láthatóan odafigyeltek, ami profizmusra utal. (az olyan extrém látványos dolgokat nem is említem, mint a "nagyon ütősen kivitelezett látomás-víziók (Jynx)" és társai..)
    OIvasva a kommented kicsit olyan érzésű, mintha magaslóról oktatnál, legutobb ilyet a féléve innen kikopott V esetén éreztem, hogy soha semmi nem volt elég jó, csak 1-2 elvont művészfilm meg korábbi klasszikusok..... de lehet el kéne fogadni, hogy új korszak van, hívd akár netflix korszaknak, és változnak az ízlések és a komolyabb művek sokkal jobban háttérbe szorulnak, de attól még a lazábbak nem "szarok".
    Ettől függetlenül valószínűleg olyan sorsra jut majd, mint az általad is említett Love, Death and Robots, de én pl. arra is jó emlékként gondolok vissza mégha elég mindfuck epizódok is voltak benne, viszont azt mindenféleképpen értékelni kell, hogy egy moba játék adaptációja alapján egy totál új/más világot felhúztak és egész jól működött is.

    "Jynx a húzókarakter"
    + Vi

    "A többi karakter sótlan egydimenziós töltelék.
    A karakterek inkább sodródnak, mintsem alakítják a történéseket. Passzív cselekmény passzív befogadása"
    Leszámítva, hogy az összes karakter kisebb-nagyobb karakterfejlődésen megy keresztül (J, Vi, Silco, Ekko, Cat, stb.), valóban lehetne pár izgalmasabb, de bizonyos karaktereknek nincs is más lehetőségük, mint sodródni a környezet/storyban meglévő helyzetük miatt, így ezt negatívként felhozni nem mindig fair (az összes karakter ellen általánosságban)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés