Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7036) (ÉN)közPONT válasza adster (#7033) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Igazán nincs mit !!!! :R

Mi sörösök tartsunk össsze :)

Amúgy ez a reflux szar ez egy hajlam is....ismered a mondást ...az én nagyapám 86 évesen halt meg...miben rákban? ..ló..t részegen kihajtott a sörszállító kamion elé :) ....viccen kívűl vannak olyanok bár kevesen aki napi fél liter méregerős pálnika és 1 csomag cigi és 75 évesen 5 kor kimegy kapálni az 5 fokba .

Akinek valamire hajlama van annak extramód kell vigyáznia az adott testrészére .....jah amit nem mondtam ,de evidens ,hogy a sok tartósítószer is csodamód árt ...ez evidens ...gondoltam rá annó én is de amikor az orvos mondta közöltem vele v krumplifőzeléket eszem antibiotikus kínai csirkével vagy emigrálok (bár tudnék oda) Norvégiába és szarvast meg halat eszem frissen ....bólogatott :)

Sörből amúgy ihatsz mindent ha rendeződik a dolog teljesen...max ami extramód szénsavas abból mennyiséget nem ajánlott . Amúgy az ünnepek után ha picikét (tényleg nem vészes és nem olyan dramatikus mint az ember gondolja ! ) nekiállsz és összeállítasz egy diétásabb étrendet pár hét és sokkal jobb tud lenni !

Sörröl is vmit :)
Tegnap vettem 2 db alsó középoszt beli mainstream sört ....talán megüti a mércét ,hogy ezt írjam rájuk ?
169 / doboz áron volt ..ismertebb nevükön a mosogatólé (Valentins dunkel) Ratebeer en 37 pontot kapott ..murky brownish colour with a modest head .... hehehe tényleg kitöltve olyan ala carte konyhai mosogatólé színe van....vagy monsom másképp iszapszerű ternd barna? Nyomokban citrusos ízvilágot véltem én is felfedezni benne...ha mondhatok ilyet akkor arra jó sörféle azért ,hogy péntek este az esti film mellé vmi sós izébizé kisérője legyen v csak agysejtet rongálni :) ...1 dologban azért majdnem biztos vagyok talán nem kemikália tip sörröl van szó csak ez a német beugró minőség nem a prémium kat azért ilyen .

A másik az Oettinger Weis amit én Koxx barátunk után szabadon fazékmosó lének neveztem el (Kitöltve tényeg hasonlit egy olyan léhez ami a nyári főzzünk újházi tyúkhúslevest a haverokkal szabadtűzön bográcsban után keletkezik , a besűrűsödött maradék találkozása a hypoallergén öblitőszerrel és a gyengén palackba merített Esztergomi dunai vízzel ...akkor kapunk egy hasonló egyveleget )

...az ára ennek is akciósan fogyasztópárti ...a ratebeeren nincs róla még írás ....összeségében iható bár kissé savanyú ízvilágot felvonultató sör......mondhatnám úgy is hát nem egy thurn und taxis :) ...ez is olyan német sör amit az esti focimeccs mellé találtak ki vagy ide az uniós végvárakba ahova jólesz ez is ként még olyan áron tudják exportálni ,hogy az importőrnek meglegyen a palackonként a 30-40ft haszna is .

Ezeket leszámítva még fényévekkel és két galaxissal meg 3 csillagrombolóval és a teljes hadosztály TiE fightereivel is jobb mint pl a sárkány vagy a másik sereghajtó a geibelhof amik inkább hasonlítanak vmi túl szénsavazott sörszerű ízvilágú "kristály"""víz""" szerű folyadékra amit a csavarboltban is ajánlanak a Sokda 120 GLS fékdobbetét csere mellé mint tisztítószert XDDDDD :DDD

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.