Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19553) proci985 válasza kökény (#19552) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

nagyon uj.

Stigbergets nagyon jo hazy dipakat foz, Omnipollonal meg ott a Fatamorgana, bar jo TIPAja igazabol meg egyiknek se volt.

egyebkent itt is az a baj, hogy mindket fozde kb egy nagyranott BYM szintjen van, tehat palackoznak ugyan es van elerheto soruk, de a kiserleti cuccaikat jellemzoen csak Stockholmban es Göteborgban, orszagos szinten par kocsmaban lehet elerni. az Omnipollonal konkretan harom eve meg egesz biztosan kezzel palackoztak a kisszerias cuccaikat.

a Biancabol 8 honappal a sajat webshopjuk utan volt sved release, az Omnipollo gyakorlatilag legjobban sikerult sore, az Anniversary Coward pedig sosem jutott el addig. utobbinal mondjuk lehet arrol is van szo, hogy egesz egyszeruen nem skalazodott felfele, pedig valami egeszen elkepesztoen keresztezte az UK komlozott es a Skandinav pastry vonalat, es szvsz versenyben volt a Founders Breakfast Stouttal es az Oscar Blues Ten Fidyvel (es egy par honapig tartogatott de Molen Omnipollo Noaval) a legjobb tomegesen elerheto non-BA imperial stout cimeert. vagy ugy siman a legjobb non-BA imperial stout cimkeert.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.