Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] A használt VGA piac kincsei - Július I
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
kökény
aktív tag
Yeast Side-Superside: 6% Neipa, a szokásos trópusi gyümis illat mellett elég komoly dinnyés illat csapja meg orrunkat, tömény vastag, tartós hab színe sötétebb a megszokottnál, már-már barna (borostyán?) ízben is visszaköszön a dinnyés citrusos hangulat, alkoholnak nyoma sincs :-) mintha gyümilevet innék, nem rossz, de az utána következő Neipa ennek a sörnek a veszte Mindjárt írok arról is. Egyébként szoknom kellett ezeket a Neipakat, meet hiányoltam az ipák keserűségét, de utánaolvasva ezek ilyenek, kevésbé keserű, édesebb/száraz befejezés, de mondom, csak megszokás kérdése és nagyon könnyű a jóhoz hozzáedződni.