Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9325) Fritz Teufel válasza #52251648 (#9324) üzenetére


Fritz Teufel
addikt

Szia!

A HDD cserekor vajon miért nem közölték veled, hogy nem érdemes kicserélni? Csak akkor közlik veled, amikor valami egyéb nem működik? Akkor miért vállalták elsőre???

Én kutya legyek, ha ennyiben hagynám a dolgot. Biztosan érzed te is, hogy itt valami nem stimmel, ezért kerestél meg minket. Egyébként sem mond olyant egy tisztességes műszerész, hogy fél év és kuka. Honnan tudja, hogy fél év és kuka? Amikor kicserélte a HDD-t, ez nem látszott csak utána pár nappal, amikor visszavitted?

Utólag már nehéz rendet rakni ezzel a dologgal kapcsolatban, de talán érdemes volna megereszteni egy telefont a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság felé és ezt tudatni a szervizzel. Aztán elmesélni nekik azt is, hogy a történet körbeszalad majd a szakmai topikokban mint reklám. A legrosszabb esetben lesz egy csörtétek a Békéltető Testület előtt.
Én így szabadultam meg a selejt tabletemtől (MyAxxxo). Többet volt a szervizükben mint nálam 6 hónap alatt (~2/4 hónap). Közben volt csere is! Micsoda örömmel adták vissza a pénzt! :D

FONTOS TANULSÁG: amikor a szervizben átveszek valamit, akkor ott helyben kipróbálom. Nem csak bekapcsolom, kipróbálom, hogy működik-e rendesen. Egy jobb szervizben nem is adják másként a kezedbe a holmit.

Egyébként akkor tudnánk neked valami közelebbit mondani, ha tudnánk milyen problémák voltak amikor bevitted a készüléket. Nyilván az sem lehetne szentírás. Ha nem az a fajta ember vagy, aki kiáll az érdekeiért, akkor nyugodtan megkereshetsz egy másik Sony szervizt is. Igazából én kifejezetten őket ajánlanám, mégis csak specialistái a masináknak. Aztán az ő véleményük meg még inkább nyomna a latban, bár akkor már lehet, hogy késő reklamálni. Utána kell járni a dolognak. Előbb megkérdezném, az NFH-t.

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.