Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8985) #66080000


#66080000
törölt tag

Nos. Szerintem marad a Sony Vaio. :)

SeniorTilla:
Amúgy igen! Ezt az E sériás notit láttam. Decepticon linkelte amit én láttam a boltban, csak fehér színben volt. Köszönöm a segítségedet a VGA-val kapcsolatban. Sajnos én azt sem tudom, hogy a laptop VGA-k mit tudnak a PC-s VGA-hoz mérten. Gondolom egy 7770-es PC és laptop VGA között bőven van külömbség.

Desepticon:
A gamer laptop-ot azért írtam, mert nem egy 2 magos,2 giga memós valamivel akarok szenvedni. Mert az ember netezésre nem fog magának csak úgy I7-es, 6 giga memós gépet venni 17"-al. Szóval inkább hívom gamer-nek mint sem netezős notinak vagy éppen átlagosnak.

A kocka szó tudtommal nem azt jellemzi aki informatikus, hanem egy gyűjtőnév azokra akik sokat ülnek a gép előtt. Legyen az munka miatt vagy kikapcsolódás vagy esetleg játék. A Hardcore gamerek pedig nem azok akik sokat játszanak, hanem azok akik ligákban illetve olyan helyen játszanak ahol elismeréseket kapnak. Illetve lehetősége van Professzionális játékosnak lennie. Akik pedig Világbajnokok, vagy dobogós helyeket értek már el a játékukban. Azokat hívjuk Professzionális játékosoknak.
Szóval a kocka szó teljesen helyénvaló. Viszont a hardcore gamer már nem. Mert attól én enyhe szóval is távol állok. :)
A pénz kérdésre meg annyit, hogy azért mert azt írtam, hogy nem érdekel mennyibe kerül. Az nem azt jelenti, hogy milliomos kis köcsög vagyok akit apuci anyuci pénzel. A magyarok 90%-a úgy nyög fel mikor meghallja, hogy Sony Vaio. " Az kúrva drága! Az nagyon drága! Annyi pénzt kiadni egy laptopért!? Te hülye vagy?! " Stb stb had ne folytassam. Erre írtam, hogy mielőtt ennek kezdenétek ezt kerüljük.

Az AlienWare meg egy másik dimenzió. Az, hogy 2000 euró alatt gyakorlatilag nincsen gépe már már a vicc kategóriát súrolja. Szépek meg tényleg erősek, de ennyim nincsen. Pénzből élek illetve munkás vagyok. Ha valami öltönyös melóm lenne havi 2500-3500 eurós fizetéssel akkor szó nélkül vennék. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. És ne rajtam veszekedjetek! :D Annyit nem ér az egész. Ha egyformák lennénk az olyan uncsi lenne. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.