Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8125) krokosztil válasza roPHka (#8093) üzenetére


krokosztil
csendes tag

szia,

nekem is sve111-es sorozatú gépem van. Rengeteget szívtam vele és nekem is ezt mondta a szervíz, hogy nem nyúlnak hozzá ha nem eredeti oprendszert használok... Nekem a wifi és a bluetooth szarakodik.
De szereztem gyári win7es gépről egy teljes Ghostolt mentést... Szóval ha esetleg gebasz van és megtudod oldani szívesen odaadom és a szervíz sem vacakolhat ha baj van.(megjegyzem, hogy win7-el nem ment át az eredetiség vizsgálaton, viszont torrentes win8 al tökéletesen és azonnal érvényesítette magát automatikusan) Egyébként én vettem bele ssd-t mert elméletileg a garancia nem vész el ha bővíted, és értelemszerűen oprendszer újrarakás nélkül nehéz SSD-re költöztetni a windows-t. Am a gép windows 8-al sokkal jobb. Pl.: nekem alvásban lemerült az akku 5 óra alatt csutkára. Miután újraraktam win8 al és eltűnt a rengeteg gyári vaio-s szoftver utána sokkal használhatóbb lett a gép. Igaz a wifi és a bluetooth még mindig szarakodik, de mindenmás bajom megszűnt. Jah és sajnos a vaio support az egy rakat fos muszáj harcolni velük....
Ami még esetleg bezavarhat a login képernyőnél az a sony fostalicska RAPID WAKE progija. Semmit nem ér és semmivel sem tér vissza gyorsabban az alvásból de előszeretettel akad össze a windows-al. Ha van ilyen telepítve Neked érdemes megválni tőle. Egy próbát megér.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.