Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46) d900t válasza Versus82 (#44) üzenetére


d900t
(senior tag)

Ezt is leírtam anno Neked, de az ismétlés sosem árt. inkompatibilitásról nem volt szó.

. 3-4 évvel ezelőtt hegyekben áll nálunk a SONY, annyira, hogy még a médiába is mi toltuk egy jó ideig. Akkor még nem volt teljesen elterjedt a magyar lokalizáció, azért működött. Az angol verzió értékesítése nem volt probléma, de kb. 100 ajróval többe került és esetenként heteket kellett rá várni. Kitaláltuk, hogy rendelünk egy angolt és majd azzal meghekkeljük a német példányokat. A projekt az volt, hogy német masinákból csináljunk tökéletes angolokat, de több helyen is elcsúszott. Tasztot ugyanis tudtunk még tudtunk volna cserélni, de a német gépbe nem ment fel az angol recovery disk, mert azt mondta, hogy ez a masina neki nem megfelelő. Próbáltuk a német BIOS-t átflashelni, de az a gép többet meg sem nyekkent.
Ekkor jött a magyarosítási projekt. A driverek keservesen fel is mentek, de a SONY-s extrákhoz - pl. jog - járó plugin azt mondta, hogy ez nem Sony OEM vindóz, úgyhogy hagyjuk békén. A gazdagnak nevezhető ingyenes szoftvercsomag is hasonlóképp működött.
Szóval, a német verzióknak az a baja, hogy a populárisabb és még használható angol csomag nem megy fel, a magyar oprendszerrel pedig nem lehet 100%-os telepítést csinálni. Ez addig rendben is van, amíg vki külföldön megveszi, de ugyanaz a vásárló itthon teljesen már más elvárásokat támaszt.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.