Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2939) LeeFH válasza 90Quiet (#2936) üzenetére


LeeFH
csendes tag

Szia!

Egy hete vagyok tulajdonosa az említett gépnek, ezért még frissek a tapasztalataim, sajnos ennyi idő alatt nem lehet teljesen kiismerni a masinát.

Ami a kijelzőt illeti, többnyire igazat kell adnom az angol kommentelőnek. Sajnos kicsi az a betekintési szög, amikor a képernyőn levő összes pixelt optimális színben látni. Oldalról nézve a képernyőt még minden stimmel, viszont fentről, vagy alulról nézve elég gyorsan átfordulnak a színek. Ettől függetlenül kritikán alulinak nem nevezném. Erős közepes, habár az 1080p pedig grafikai munkához kifejezetten pozitívum.

Ezeken a betekintési szögeken gyorsan túltettem magam. Ami leginkább zavaró lehet ebben a gépben az a ventillátor menetzaja. Jelen pillanatban nem hallatszik semmi, de mihelyt megnyitok egy picivel is erőforrásigényesebb alkalmazást (photoshop, játékok, stb), rögtön felpörög, ami nem is baj, az viszont már igen, hogy érzésem szerint nagyon hangos. Lehet, hogy csak wu2 kell neki, bár mondom, alig egy hetes gépről van szó.

Ezt a két problémát leszámítva nagyon jó masináról van szó, nagyon gyors és kényelmes, csak mondom, a hangja ne legyen ekkora.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.