Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2579) DENON


DENON
tag

Köszönöm az előző választ.
Lemondtam az F11Z ről 450 ért sok, mert nem használnám ki, igazság szerint F11M/300.000/ is rengeteg de az lenne az egyik amelyiket elfogadnám és (azt hiszem) EB1S1E/180-90.000/ lenne a másik ami még tetszik.Fehér belül, i5,4gb memória,500gb winyó, és van egy kissebb is belőlle még az is szóba jöhetne EB1E1E/240.000/ i3,4gbmemória,320gb winyó azt hiszem.
Igazából a EB1E1E csak a fehérsége és az olcsósága miatt tetszik, azt nem tudom hogy a FullHD és a BluRay kellene e amit az F11M nyujt a memóriában és a processzorban minimális a különbség az S és az F modell közt.
Igazából nem tudom a pontos felhasználást,de nem a játék lenne az elsődleges továbbra sem, ha filmet néznék azt is inkább HDMI és TV-n.
Internetezés,minimális irodai felhasználás(world,excel)esetleg letöltések,film nézés,de nem laptopon,esetleg videókat(youtube)zene,talán régebbi játékok,de azt az információt kaptam hogy nem max felbontáson de ezek közül bármelyik gépen eléggé élvezhetően lehet játszani.
Amiket olvasgattam itt tőlettek nem tetszenek, hogy mindenki a kijelzőt írja mint hiba és sajnos külföldön is tesztben is. Ez úgy jelentkezik mint a nagy üzletekben hogy kifolyik a szemem mert maxra állított fényerő a vásárlók becsapása miatt(LCD TV),vagy másféle a fény hiba ?
Igazából mobilitás nem nagyon lényeg leginkább egyenlőre lakáson belül lenne használva.
Azt láttam hogy nagyon nagy hibája nincs szerencsére ezeknek a laptopoknak, nekem igazából még sosem volt,ezért hasonlítani nem fogom tudni semmihez,max az asztali géphez.
HDMI-n keresztül ki tudja rakni a FULLHD-t,az "olcsóbbik" esetleg valami tapasztalat ?
Én szeretném hogy fehér legyen,de már egy hónapja körülbelül minden nap besétálok a Sony boltba megnézem őket gondolkozom és nem tudom eldönteni,egy darabig a F11Z tetszett,de egyértelműen felesleges lenne számomra.
Nem azt mondom hogy döntsetek helyettem,de egy megerősítés hogy jó talán a "legolcsóbb is" ezek közül jól esne,vagy a rábeszélés,hogy mindenképpen az F11M mert nagyon megéri,ami mondjuk sztem nem is kérdés,csak nem anyira szép sztem :) de tökéletes mindegyik.
Azt hiszem úgy szokták mondani hogy ár érték arányban a legjobb talán az F11M,de a EB1E1E is jó árban van sztem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.