Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2540) soldier2


soldier2
őstag

Sziasztok. A valtozatossag kedveert csatlakoznek en is a klubbhoz, de elotte egy kis segitseget kernek. Hosszas keresgeles utan tobb befuto is akad, es orommel latom, hogy tobbeknek van mar hasonlo.
1. VPCF11S1E/B (az olcsobb modell a kepernyorol olvasot negativ tapasztalat miatt ugrott, ezt benyeltem volna, ha nem nezek be ide)
2.VGN-FW51ZF/H
3. VPCEC1S1E/BJ
Amiben tanacstalan vagyok, hogy az FW51-ben nem az uj generacios a proci, tehat ha a gep epp tetlenkedik akkor is max orajelen jar. Aki mar dolgozott ilyen geppel leirna, hogy milyen zajszintre szamithatok, mert ez eleg fontos lenne.
A VPCF11S1E/B kepernyoje nem x-black, de errol itt jokat olvastam, ettol johet, de az i7 proci teljesitmenyer, melegere, es fogyasztasara nincs szuksegem, es itt ugyebar a 6 Gb memoria sem dual chanel modban jar
A VPCEC1S1E/BJ lenne a tuti befuto, bar a hazat itt lehuztatok, es a kepernyo bar LED-es, semmi mast nem talaltam rola, kb milyen szinten all a masik kettohoz kepest?

A vegen pedig amiben vegkepp tanacsatalan vagyok az a videokartya. GeForce® GT 330M , Radeon™ HD 4650 Graphics, Radeon™ HD 5650 kozul egyedul az utolsorol tudom, hogy HD film nezes eseten hardveresen gyorit, es ezaltal a processzor nincs terhelve (kissebb a zaj). A masik kettorol valaki tud esetleg valamit? A 330M teljesitmenye kb hol all a masik kettohoz kepest?

A fo eselyes egyelore a VGN-FW51ZF/H, ha nem tul zajos, es a regebbi ATI kartya is hardveresen dekodolja a HD filmeket, vagy a VPCEC1S1E/BJ ha a kepernyo allja a sarat az elozovel (bar ez nem valoszinu). Koszonom

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.