Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2520) Stephan89


Stephan89
aktív tag

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, köszönöm, hogy ennyit segítetek. :) És bocsi, ha sokat kérdezek. :U
Jelenleg 2 óra 10 perce megy folyamatosan a gép (böngészés, msn, meg egy youtube videó ment eddig) a power management 80%-os töltésre van beállítva és még most sincs teljesen lemerülve, még nem is villog a töltés jelző. Tehát szerintem ez rendben lesz. Bár még mindig össze vissza jelzi néha a hátralévő időt. Most pl. 42 perc (18%)-ot ír, ami nyilvánvalóan valótlan érték. De mondtátok, hogy ez majd be fog állni. :)

Egyébként alapvetően a Windows programjait használom mutimédiára, elégedett vagyok ezekkel. Majd azért persze kipróbálom a Sony programokat is, de egyelőre ismerkedem még a Windows 7-tel.

Jut eszembe. Mennyire lenne gond ennek a Windowsnak a McAfee Internet Security eltávolítása és pl. a Microsoft Security Essential telepítése? Mert az XP-t eléggé megzavarta akár egyetlen víruskereső váltás is. Mint mondtam, a McAfee-val semmi bajom, csak nem akarom megvásárolni ha letelik a 60 nap. Az SE meg szerintem a Windows tűzfallal meg az UAC-vel kiegészítve korrekt védelemnek tűnik legálisan és ingyenesen.

Üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.