Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2489) DENON


DENON
tag

Laptop vásárlásra adom a fejem,és a Sony mellett döntök eléggé valószínű, nagyon szépek, okosak, én jókat hallottam róluk meggyőztek.
A minap jártam egy üzletben és a VPCF11Z1E/BI modeljüket láttam gyönyörű felsőkategóriás készülék mindent tud,még azt is amit nem kéne. Összehasonlítva a többivel eléggé erősen meggyőző volt amit láttam(tudása papíron és küllem).
(A legfontosabb hogy szerintem a Sony laptop kijelelzői magasan verik az összes többi gyártó kijelzőét,de ez már lehet pici elfogultság is,bár egyetlen Sony termékem sincs.) Viszont egy dolog nagyon nem tetszett amit ennyi pénzért sőt még a feléért is kötöszködve viselnék csak el, akarom mondani leginkább sehogy. Futottak ott a demok különböző játékokról egymás után, az új intel procikat reklámozva közben i5 i7 leginkább. Szembetűnő volt hogy több más és ennél a példánynál olcsobb készülék is hibátlanúl futott még ez be-be szaggatott lassult és egyéb leginkbább játék közben zavaró problémák.
Az lenne a kérdésem hogy ez ha nem is ennél a modelnél de tapasztal már más is ehhez hasonló problémát a Sony készülékeivel, esetleg egy pillanatnyi elmezavara volt a gépnek,vagy alapból ha laptop akkor ne is Sony ?
Igazából amiért kérdezni akartam,hogy milyen laptopot tudnátok ajánlani?
Nem játékra használnám,bár ennek a tudását azért letesztelném egy-egy komolyabb mai játékkal is.
Játékra amúgy is ott a konzol és pont. Nem feltétlen fontos a BD és a FullHD sem a második is leginkább kimeneten ha lenne annak is örülnék.
Ez a készülék egyébként tökéletes lenne,de mondjuk egy 100-150 el olcsóbb készülék is ami sokak szerint jó nekem az is megteszi,bár sztem ezért a tudásért nem sok a 450eFt nekem lényeges hogy Sony legyen mert nekem nagyon tetszenek,ha nem ez akkor meghallgatom a tapasztaltabb VAIO sok véleményét és az alapján döntök.
A segítséget köszönöm így előre is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.